counter

Party The Battle: Ένας γάμος και ένα ειδύλλιο αποκαλύφθηκαν στο event

Party The Battle: Ένας γάμος και ένα ειδύλλιο αποκαλύφθηκαν στο event
Party The Battle: Ένας γάμος και ένα ειδύλλιο αποκαλύφθηκαν στο event

Ένας γάμος και ένα ειδύλλιο αποκαλύφθηκαν σε ένα μόλις event.  Στο party του Τhe Battle στο Faro Capo στο Ψυχικό.

Όλοι οι κορυφαίοι αθλητές του χώρου των μαχητικών αθλημάτων, ήταν στο prefight party του THE BATTLE 9.

Οι παριστάμενοι πληροφορήθηκαν ότι ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκονται η Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσία Κουκίου και ο Έλληνας πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης. Το μελλοντικό ανδρόγυνο θα κάνει πρόβα όχι νυφικού, αλλά συνεργασίας, στο The Battle 9 που θα διεξαχθεί στις 15 Μαρτίου στο Fever. Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική life style είδηση της βραδιάς καθώς και η γνωστή γυμνάστρια Μάντυ Περσάκη με την παρουσία της στο πλευρό του Αλέξανδρου Νικολαϊδη πρωταθλητή του κικ μποξινγκ, επιβεβαίωσε το ειδύλλιό τους. Φαίνεται πως οι «σκληροί» του ρινγκ έχουν πέραση στις πολύ όμορφες.

Την παράσταση στο prefight party του battle 9  της εταιρίας «Οne 2 promotion» έκλεψε η εντυπωσιακή Χρυσάνθη Ντάφλα αλλά και οι γνώσεις του κεντρικού παρουσιαστή του Alpha Αντώνη Σρόιτερ για το ΜΜΑ αλλά και γενικότερα τα μαχητικά αθλήματα. Το «παρών», στη ζεστή βραδιά που επιμελήθηκε στο Faro Capo ο Αλέξης Λούβαρης, έδωσαν ο Διευθυντής του Λάμψη 92,3 Μάκης Πουνέντης, ο αρχισυντάκτης ειδήσεων και ραδιοφωνικός παραγωγός του LOVE Radio Άγγελος Τριάντης και ο δημοσιογράφος του STAR Γρηγόρης Μπάκας.

Η διοργανώτρια εταιρία και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανακοίνωσαν τη συνεργασία του Νο1 Ελληνικού fight show THE BATTLE, με το πρώτο ΜΜΑ event σε κλουβί που έγινε στην Ελλάδα, το EFL ( European Fight League).

Το THE BATTLE 9 θα γίνει το Σάββατο 15 Μαρτίου στο FEVER (Καλλιθέα,Συγγρού) με main event τον Έλληνα πυγμάχο Τάσο Μπερδέση και με δυο τίτλους - ζώνες του EFL στο ΜΜΑ (mix martial arts).

www.thebattle.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR