counter

Μαριάννα Καλλέργη: Έπιασε δουλειά στο λιμάνι!

Μαριάννα Καλλέργη: Έπιασε δουλειά στο λιμάνι!
Μαριάννα Καλλέργη: Έπιασε δουλειά στο λιμάνι!

Από την Αποστολία Φιλίππου

Όχι μην σας μπαίνουν ιδέες! Η Μαριάννα Καλλέργη δεν έπιασε δουλειά στο λιμάνι. Το FTHIS.GR φρόντισε να έχει για εσάς όλες τις λεπτομέρειες για τις φωτογραφίες που δείχνουν για ανεξήγητο λόγο την Ιωάννα Καλλέργη στο Λιμάνι του Πειραιά.

Η όμορφη αθλήτρια που έγινε γνωστή μέσα από το τηλεοπτικό show «Dancing on ice»,  είναι γνωστό πως είναι πρωταθλήτρια της παραδοσιακής πολεμικής τέχνης “Muay Thai”, η οποία προέρχεται από την Ταϊλάνδη. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι επιστρέφει τελικά στο ring μετά δύο χρόνια απουσίας για να αντιμετωπίσει την Πρωταθλήτρια Βελγίου για παγκόσμιο τίτλο, με την νούμερο ένα ελληνική διοργάνωση «Τhe battle» εμπνευστής της οποίας είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Οι φωτογραφίες με τη Μαριάννα Καλλέργη στο λιμάνι του Πειραιά προέρχονται από τα backstage των γυρισμάτων του τηλεοπτικού trailer, τα οποίο γυρίστηκε το Σάββατο 28 Μαρτίου και θα δοθεί στη δημοσιότητα στα μέρα περίπου της εβδομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως η Πρωταθλήτρια, απείχε από τα ring για δύο χρόνια λόγω σπουδών αλλά και γιατί έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της, με την οποία ήταν πολύ «δεμένη», καθώς ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος τη μεγάλωσε».

Τώρα πια η Μαριάννα Καλλέργη έχοντας πάρει το πτυχίο της Γυμναστικής Ακαδημίας και έχοντας ξεπεράσει την απώλεια της γιαγιάς της είναι έτοιμη για ένα δυνατό come back! Εμείς της ευχόμαστε να θριαμβεύσει στον αγώνα της, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί της Κυριακή 26 Απριλίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR