Παπαρδέλες με κολοκύθι, λεμόνι & μέντα Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τρίτη 07 Ιανουαρίου 2014, 10:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Παπαρδέλες με κολοκύθι, λεμόνι & μέντα Βάλτε αρκετό νερό σε µια κατσαρόλα και βράστε τα ζυµαρικά για 1 λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία (για να γίνουν al dente). Πλύνετε καλά τα κολοκυθάκια και µε το ξεφλουδιστήρι για τις πατάτες βγάλτε λεπτές φέτες. Σε ένα τηγάνι σε µέτρια φωτιά σοτάρετε απαλά το σκόρδο πολύ καλά ψιλοκοµµένο. Προσθέστε τα κολοκύθια και σε χαµηλή φωτιά συνεχίστε το ψήσιµο µέχρι να µαλακώσουν. Σουρώστε τα ζυµαρικά και ρίξτε τα σε ένα µεγάλο µπολ. Προσθέστε τα κολοκυθάκια, το τυρί, τα καβουρδισµένα αµύγδαλα, τη µέντα χοντροκοµµένη και τον χυµό λεµονιού. Με µια κουτάλα ανακατέψτε καλά, ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε. Κόστος συνταγής: 4€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvMY COOKINGΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Σοφία Μουτίδου για Άννα Παναγιωτοπούλου: "Μακάρι να μπορούσα να μοιραστώ σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της"
FASHION Φαίη Σκορδά: Με τσάντα αξίας 1.450 ευρώ & το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα σε βραδινή της έξοδο (Photos)