counter

Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι ο Michael Schumacher!

Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι ο Michael Schumacher!
Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι ο Michael Schumacher!

Michael Schumacher

Σοβαρός τραυματισμός του Michael Schumacher. Ο πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Ο 44χρονος, που έχει στεφθεί πρωταθλητής στη F1 επτά φορές, διακομίσθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της πόλης Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο Michael Schumacher έπεσε άσχημα ενώ έκανε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων και χτύπησε στο κεφάλι. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Michael Schumacher διατηρούσε τις αισθήσεις του κατά την άφιξη του στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Ο Γερμανός πιλότος της F1, που αποσύρθηκε το 2012 μετά από τη σύντομη επιστροφή του έπειτα από αποχή 4 ετών, έχει κερδίσει επάξια τη διεθνή αναγνώριση ως ένας από τους σπουδαιότερους οδηγούς αγώνων. Μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, ο Michael Schumacher ζει σε μία πολυτελή έπαυλη στην Ελβετία μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Έχει μία συλλογή από κλασικά αυτοκίνητα, ενώ το πάθος του είναι το σκι εδώ και αρκετά χρόνια.

ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR