counter

Γνωστή τηλεπερσόνα χωρίζει τον επί 4 χρόνια σύζυγο της!

Γνωστή τηλεπερσόνα χωρίζει τον επί 4 χρόνια σύζυγο της!
Γνωστή τηλεπερσόνα χωρίζει τον επί 4 χρόνια σύζυγο της!

Κhloe Kardashian

  1. Η Κhloe Kardashian, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της και μπασκετμπολίστα του NBA, Lamar Odom.

Η Κhloe Kardashian είναι η μικρή αδερφή της γνωστής τηλεπερσόνας Kim Kardashian, και έγινε γνωστή μέσα από το reality show που καταγράφει κάθε λεπτό από τη ζωή της οικογένεια της.

Η 29χρονη Κhloe Kardashian, κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, ενώ ο εκπρόσωπός της αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι να βάλει τέλος στον γάμο του.
Η Κhloe Kardashian και ο Lamar Odom τους τελευταίους μήνες απασχολούν συνεχώς τα εξώφυλλα των περιοδικών,  αφού ο Odom έχει επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η μικρή αδερφή της Kim Kardashian δεν άντεχε άλλο τις αποκαλύψεις  πως ο σύζυγoς της την απατούσε με δύο 20χρονες με τις οποίες μάλιστα συγκατοικούσε καπνίζοντας παράνομες ουσίες!

Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε έντονες προστριβές όμως, οι τελευταίες αποκαλύψεις έκαναν την Khloe Kardashian να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να χωρίσει τον διάσημο μπασκετμπολίστα!

Κhloe Kardashian

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR