Σε µια µεγάλη κατσαρόλα ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε απαλά τα κρεµµύδια και το σκόρδο ψιλοκοµµένα.
Παράλληλα σε ένα τηγάνι σοτάρετε σε πολύ δυνατή φωτιά το αρνάκι µέχρι να πάρει χρώµα. Μεταφέρετε το αρνί στην κατσαρόλα και σβήστε µε το κρασί.
Ρίξτε τις ντοµάτες τριµµένες και προσθέστε ελάχιστο νερό (το αρνί έχει πολλή υγρασία, που θα τη βγάλει στο µαγείρεµα). Μαγειρέψτε µε καπάκι σε πολύ χαµηλή φωτιά τουλάχιστον για µιάµιση ώρα ή µέχρι να µαλακώσει το κρέας.
∆εκαπέντε λεπτά πριν τελειώσει το µαγείρεµα, ρίξτε τις αγκινάρες κοµµένες στα 4, το δεντρολίβανο και τις ελιές. Σερβίρετε µε πατάτες ή ζυµαρικά.
Κόστος συνταγής: 10€
Πηγή: Περιοδικό
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)