Χταπόδι με πιπεριές Φλωρίνης & γλυκό κρασί Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, 21:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Χταπόδι με πιπεριές Φλωρίνης & γλυκό κρασί Χωρίστε τα πλοκάµια από το χταπόδι και σοτάρετε σε ένα τηγάνι µε πολύ δυνατή φωτιά. Σε µια κατσαρόλα σοτάρετε ελαφρά το κρεµµύδι και το σέλερι ψιλοκοµµένα. Ρίξτε µέσα το χταπόδι ενώ έχει πάρει έντονο κόκκινο χρώµα και σβήστε µε το κρασί. Προσθέστε τις πατάτες καθαρισµένες και κοµµένες σε µεγάλα κοµµάτια και τις πιπεριές Φλωρίνης ολόκληρες. Ρίξτε ένα ποτήρι νερό, σκεπάστε µε το καπάκι και βράστε σε πολύ χαµηλή φωτιά για 45 λεπτά µέχρι να µαλακώσει το χταπόδι. Προσθέστε νερό αν χρειαστεί. Τέλος, προσθέστε τον δυόσµο ψιλοκοµµένο, πιπέρι και ελέγξτε το αλάτι. Κόστος συνταγής: 14€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣMY COOKING Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Μαρία Μπακοδήμου: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τους γιους της - "Στην εφηβεία είχα ακούσει πολλά..."
NEWS/ Φαίη Σκορδά: Χορεύει τραγούδι της Μπιγιονσέ και εντυπωσιάζει - Το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram
NEWS/ Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία από τις πασχαλινές της διακοπές - Ποζάρει με τα φυσικά της μαλλιά
FASHION Φαίη Σκορδά: Με τσάντα αξίας 1.450 ευρώ & το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα σε βραδινή της έξοδο (Photos)