counter

Sorry I'm Greek - Δείτε τους επώνυμους προσκεκλημένους στην πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου

Sorry I'm Greek - Δείτε τους επώνυμους προσκεκλημένους στην πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου
Sorry I'm Greek - Δείτε τους επώνυμους προσκεκλημένους στην πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση "Sorry I’m Greek" με την υπογραφή του Λάκη Λαζόπουλου το βράδυ της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου στο Θέατρο Βρετάνια. Μετά τoν επιτυχημένο κύκλο παραστάσεών του στο εξωτερικό, το “Sorry I’m Greek” ήρθε και στη Ελλάδα και ήδη από την πρεμιέρα του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Λάκης Λαζόπουλος υποδύεται έναν τσολιά και μέσα από εκείνον ξεπηδούν πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας τα οποία εξιστορούν στους θεατές την ιστορία τους μέσα στον χρόνο. Μια παράσταση που σύμφωνα με τον Λάκη Λαζόπουλο θέλει να είναι "μια σατιρική απάντηση στις κυβερνήσεις και στους νεοδοσίλογους" μέσα από καυστικό χιούμορ.

Τον Λάκη Λαζόπουλο στην σκηνή του Θεάτρου Βρετάνια πλαισιώνουν οι: Ελένη Βλαχοπούλου, Σωτήρης Βενέτης, Φαίδων Κεφαλέας, Νικόλας Μπράβος, Γιώργος Ρουστέμης, Γιώτα Τσίτσου, και οι μουσικοί: Βασίλης Παναγιωτόπουλος (πιάνο), Ντίνος Χατζόπουλος (κιθάρα) και Σταύρος Δεριζιώτης (μπουζούκι). Τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά, τα κοστούμια των Σοφίας Ζούμπερη και Δάφνης Ηλιοπούλου, οι χορογραφίες της Φρόσως Κορρού και οι φωτισμοί της Ελευθερίας Ντεκώ. Στην πρεμιέρα της παράστασης "Sorry I’m Greek" o φωτογραφικός φακός απαθανάτισε απαθανάτισε πλήθος σημαντικών ανθρώπων του εγχώριου επιχειρηματικού, πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν: η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου Ριρίκα Λαζοπούλου, ο πρόεδρος της τηλεόρασης του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς, η Χάρις Αλεξίου, η Μαρινέλλα, ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, η Ελένη Μενεγάκη με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο, η Χρύσα Ρώπα, ο Γιώργος Μητσικώστας, η φωτογράφος Καλλιόπη,  ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γιάννης Μπεζος, ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύντροφό του Ιωάννα Μπούκη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελμίνα Κοπελούζου με τον σύζυγό της Κωνσταντή Σπυρόπουλο, ο Δημήτρης Πιατάς με την κόρη του, ο Γιάννης Ζουγανέλης με την σύζυγό του Ισιδώρα Σιδέρη, η Παναγιώτα Βλαντή, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Ελένη Τσολάκη.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης 19 Νοεμβρίου προβλήθηκε εκτενές ρεπορτάζ για την πρεμιέρα. Δείτε το εδώ:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR