counter

Η Κάτια Δανδουλάκη μας άφησε άφωνους! Από εκεί που φορούσε ταγέρ και κοστούμια, εμφανίστηκε με...

Η Κάτια Δανδουλάκη μας άφησε άφωνους! Από εκεί που φορούσε ταγέρ και κοστούμια, εμφανίστηκε με...
Η Κάτια Δανδουλάκη μας άφησε άφωνους! Από εκεί που φορούσε ταγέρ και κοστούμια, εμφανίστηκε με...

ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ

Στο θέατρο Χορν, παρευρέθηκε μία μέρα μετά τη δική της πρεμιέρα στο Θέατρο Δανδουλάκη, η Κάτια Δανδουλάκη. Από την παράστασή της "Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε", βρέθηκε στην λαμπερή πρεμιέρα του Γιώργου Κιμούλη και της Πέμυς Ζούνη η οποία συγκέντρωσε πλήθος επωνύμων. Ο Γιώργος Κιμούλης πρωταγωνιστεί στο έργο του Ίψεν «Μπόρκμαν» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και μαζί του είναι η Πέμυ Ζούνη και η Σαμράγδα Σμυρναίου.

Ο φακός απαθανάτισε, την πάντα σικ και καλοντυμένη, Κάτια Δανδουλάκη σε μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση με την οποία δεν την έχουμε ξαναδεί! Ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ της δεν παρουσιάζουν κάποια αισθητή αλλαγή και ταιριάζουν με το συνηθισμένο λουκ της ηθοποιού, το outfit που επέλεξε μας άφησε κυριολεκτικά άναυδους…

Η ηθοποιός υϊοθέτησε ένα πολύ casual look, με το τζιν να αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο στο τζάκετ αλλά και στο παντελόνι της. Επέλεξε ένα παντελόνι σε boyfriend γραμμή με μπορντώ λωρίδες το οποίο φόρεσε με ένα ασορτί  τζιν bomber jacket και φλατ αθλητικά με μπορντώ κορδόνια. Την "χαριστική βολή" στο σύνολο δίνει η λιλά μπανάνα που κρέμεται από τη μέση της ηθοποιού και μας κάνει να αναρωτιόμαστε έντονα τί σκεφτόταν όταν άνοιγε τη ντουλάπα της για να διαλέξει ρούχα…Μέσα από το μπουφάν της φορά ένα φούτερ μαύρου χρώματος με πολύχρωμη στάμπα και πολύχρωμο φουλάρι στο λαιμό.

Γεγονός είναι ότι η Κάτια Δανδουλάκη μας έχει συνηθίσει σε ξεχωριστές glam εμφανίσεις και το συγκεκριμένο outfit μας ξένισε. Ωστόσο αν επιμένει να κυκλοφορεί έτσι, μάλλον θα το αποδεχτούμε, αφού το ταλέντο της είναι τέτοιο που τα ρούχα δεν παίζουν καμία σημασία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR