counter

Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται με νυφικό και δηλώνει: "Έρχεται"!

Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται με νυφικό και δηλώνει: "Έρχεται"!
Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται με νυφικό και δηλώνει: "Έρχεται"!

Δέσποινα Βανδή

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Από τον γάμο της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, δεν είχαμε δει ούτε πλάνο! Δεν έχουμε καμαρώσει την Δέσποινα Βανδή νύφη, καθώς η τραγουδίστρια κρατά μόνο για εκείνη, τους φίλους και την οικογένειά της εκείνες τις στιγμές. Λέτε τώρα να ήρθε η στιγμή που θα δούμε φωτογραφία της με νυφικό;

Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή εδώ και ένα χρόνο, υπογράφει την δική της collection ρούχων, οπότε είναι πολύ λογικό να την δούμε να φωτογραφίζεται σε κάποιο σχεδιαστικό ατελιέ.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, σχετικά με την φωτογραφία που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε σε ατελιέ σχεδιαστή μόδας στο Κολωνάκι για τις ανάγκες φωτογράφησης για την νέα της δισκογραφική δουλειά. Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι από νέους συνεργάτες της. Το τραγούδι λέγεται "Όταν περάσει" σε μουσική Τάσου Λυμπέρη και στίχους Όλγας Βλαχοπούλου. Είναι το πρώτο κομμάτι που θα ερμηνεύσει η Δέσποινα Βανδή μετά από πολλά χρόνια αποκλειστικής συνεργασίας με τον Φοίβο.

Δέσποινα Βανδή

Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή για την φωτογράφηση, υπογράφει ο Δημήτρης Γιαννέτος, ενώ το styling η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη. Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία στην οποία φοράει ένα μαύρο midi φόρεμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR