counter

Η Δέσποινα Βανδή για τένις με την Μελίνα και τον Γιώργο

Η Δέσποινα Βανδή για τένις με την Μελίνα και τον Γιώργο
Η Δέσποινα Βανδή για τένις με την Μελίνα και τον Γιώργο

Την αγάπη της για τη γυμναστική θέλει να μεταδώσει η 44χρονη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή στην 9χρονη κόρη της Μελίνα και τον 6χρονο γιο της Γιώργο.Το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τις 4, η Δέσποινα Βανδή επισκέφθηκε μαζί με τα παιδιά της τις εγκαταστάσεις γνωστού tennis club των νοτίων προαστίων.

"Πρώτα έκανε μάθημα η Μελίνα και μετά ο Γιώργος. Η Δέσποινα, κρατώντας έναν παγωμένο καφέ, παρακολουθούσε ενθουσιασμένη τις επιδόσεις τους, τους επιβράβευε με ενθαρρυντικά λόγια και χειροκροτήματα, ενώ αντάλλασσε σχόλια με τις υπόλοιπες μαμάδες" περιγράφει στο ΟΚ! άνθρωπος που ήταν εκεί.

Η Δέσποινα Βανδή, που ακολουθεί ένα πρόγραμμα άσκησης και υγιεινής διατροφής, εκπαιδεύει και τα παιδιά της σε αυτό.

"Θέλει όταν επιστρέφουν από το σχολείο να βρίσκουν πάντα σπιτικό φαγητό, γι' αυτό σχεδόν καθημερινά μαγειρεύει εκείνη" εξηγεί φίλη της.

Η Δέσποινα Βανδή  δεν παραλείπει να γυμνάζεται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα με τον personal trainer Γιώργο Παπαδημάκη.

Πριν από δύο εβδομάδες, η Δέσποινα φωτογραφήθηκε για τη νέα καμπάνια της χειμερινής της κολεξιόν ρούχων Despina Vandi for Chip & Chip. "Έχει ενθουσιαστεί με το νέο της επαγγελματικό βήμα και αυτή την περίοδο σχεδιάζει βραδινά ρούχα που θα παρουσιάσει λίγο πριν από τα Χριστούγεννα" λέει στο περιοδικό συνεργάτης της Δέσποινας Βανδή.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

ΟΚ! 2 Οκτωβρίου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR