counter

Η Madonna εξομολογείται: "Με βίασαν υπό την απειλή μαχαιριού στην ταράτσα"

Η Madonna εξομολογείται: "Με βίασαν υπό την απειλή μαχαιριού στην ταράτσα"
Η Madonna εξομολογείται: "Με βίασαν υπό την απειλή μαχαιριού στην ταράτσα"

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Θύμα βιασμού η Μadonna! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Harper's Bazaar στο τεύχος Νοεμβρίου, η Madonna αποκαλύψε μια τραυματική εμπειρία που ελάχιστοι ως τώρα γνώριζαν.

Η Madonna στην αφήγηση της περιγράφει πόσο δύσκολα ήταν τα πρώτα της χρόνια στη Νέα Υόρκη. Ενώ πήγε γεμάτη όνειρα, τα πράγματα ήταν υπερβολικά σκληρά και άγρια, έπρεπε να γίνει κανονικός μαχητής για να καταφέρει να επιβιώσει. "Η Νέα Υόρκη δεν ήταν αυτό που νόμιζα ότι θα ήταν. Δεν με καλωσορίσανε με ανοιχτές αγκάλες. Τον πρώτο χρόνο, βρέθηκα αντιμέτωπη με απειλή όπλου. Με βίασαν στην οροφή ενός κτιρίου με ένα μαχαίρι στην πλάτη μου και μου έκλεψαν το διαμέρισμα τρεις φορές. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είχα τίποτα αξίας αφότου πήραν το ραδιόφωνό μου την πρώτη φορά."

Στη συνέχεια, η Madonna δε διστάζει να περιγράψει τα συναισθήματα της, την περίοδο εκείνη «αισθάνθηκα σαν να είχα συνδεθεί σε ένα άλλο σύμπαν.Ένιωσα σαν πολεμιστής που ανοίγει το δρόμο του μέσα από τα πλήθη για να επιβιώσει. Ημουν έτοιμη για την επιβίωση. Ένιωσα ζωντανή"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR