counter

Η ευχή του Γιώργου Λιάγκα στον φίλο του Πέτρο Κωστόπουλο

Η ευχή του Γιώργου Λιάγκα στον φίλο του Πέτρο Κωστόπουλο
Η ευχή του Γιώργου Λιάγκα στον φίλο του Πέτρο Κωστόπουλο

Γιώργος Λιάγκας

Λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής μάχης στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το editorial του στην εφημερίδα Real News ευχήθηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο…καλή επιτυχία!

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το editorial του σχολίασε τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνδρας λόγω των παραπανίσιων κιλών του. Ορμώμενος από αυτή την σκέψη, σχολίασε το life style που έχει εισχωρήσει στην ζωή μας αρχικά μέσα από τα περιοδικά και έτσι πήγε και η κουβέντα στον έτερο παρουσιαστή της φετινής πρωινής ζώνης, Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο παρουσιαστής έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα αποφάσισα να σας πω τον...πόνο μου. Που φαντάζομαι πως είναι πόνος πολλών ανθρώπων. Το αποδεικνύουν και οι στατιστικές. Ο σύγχρονος δυτικός τρόπος ζωής και το λάιφ στάιλ που μπήκε στη ζωή μας πριν από αρκετά χρόνια, αρχικά από τα περιοδικά -όχι, δεν είναι αιχμή για τον φίλο μου τον Πέτρο Κωστόπουλο, στον οποίο, παρεμπιπτόντως, εύχομαι καλή επιτυχία- και στη συνέχεια από την τηλεόραση, επέβαλαν νέα πρότυπα».

«Γραφικός πια, εδώ και δύο εβδομάδες προσπαθώ να χάσω τα δέκα κιλά που πήρα τον προηγούμενο χρόνο. Βέβαια, κάθε χρόνο το ισοζύγιο αρνητικό βγαίνει, αλλά και πάλι, αν δεν το έκανα, θα είχα φτάσει τα 200 κιλά. Διατροφή λοιπόν (έτσι λέγεται σωστά), διάδρομος με γρήγορο περπάτημα 3 φορές την εβδομάδα -α και η τηλεόραση να παίζει μόνο National Geographic. Μέχρι να βγει το πρώτο εξώφυλλο που θα εκτιμήσει ξανά το ευτραφές, αυτή είναι η ζωή όλων μας. Της συνομοταξίας του ...χαμηλού μεταβολισμού».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR