counter

Δείτε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Beverly Hills 90210

Δείτε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Beverly Hills 90210
Δείτε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Beverly Hills 90210

Beverly Hills

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Ήταν το πιο δημοφιλές σίριαλ της δεκαετίας του '90 όχι μόνο στην αμερικανική τηλεόραση, αλλά σε όποια χώρα κι αν προβλήθηκε. Οι εφηβικοί έρωτες, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, η αγωνία της αποφοίτησης και το επαγγελματικό μέλλον μπήκαν στο μικροσκόπιο και το κοινό λάτρεψε με πρωτοφανές τρόπο τους -εν μία νυκτί- διάσημους πρωταγωνιστές του Beverly Hills 90210.

Η Κέλι, η Μπρέντα, o Στιβ, ο Μπράντον, ο Ντίλαν και η Ντόνα υπήρξαν ένα από τα πιο επιτυχημένα καστ στην ιστορία της τηλεόρασης και ακόμα και τώρα οι φωτογραφίες τους μας συγκινούν και μας ταξιδεύουν στις εποχές της δικής μας αθωότητας.

Το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουλίου, οι πρώην συπρωταγωνιστές Jennie Garth (Κέλι), Shannen Doherty (Mπρέντα) και ο αιώνιος έφηβος Ian Siering (Στιβ) συναντήθηκαν και τα φλας άστραψαν.

Beverly Hills

Τόπος συνάντησης ήταν το Las Vegas, όπου ο Ian πρωταγωνιστεί σε παράσταση του ξενοδοχείου "Rio All-Suite Hotel and Casino".

Beverly Hills

Τα δύο κορίτσια Jennie και Shannen, οι δύο άσπονδες φίλες που στα γυρίσματα του σίριαλ μάλωναν σαν το σκύλο με τη γάτα άφησαν πίσω τους την έχθρα και τώρα είναι πια φίλες. Μάλιστα για να φτάσουν στο Las Vegas νοίκιασαν liar jet και ταξίδεψαν μαζί. Η 43χρονη Jennie μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram  κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: "Las Vegas, ετοιμάσου".

Beverly Hills 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR