Ταλιατέλες ογκρατέν µε ζαµπόν και τυρί Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, 13:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Ταλιατέλες ογκρατέν µε ζαµπόν και τυρί Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6΄. Στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά. Τα βάζουμε σε λαδωμένο μακρόστενο πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά. Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με το φρέσκο γάλα. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις ταλιατέλες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200οC για 25΄-30΄ μέχρι να ροδίσει το φαγητό. Πηγή: www.argiro.gr TAGS: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥΣΥΝΤΑΓΕΣΤΥΡΙΖΑΜΠΟΝ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Σοφία Μουτίδου για Άννα Παναγιωτοπούλου: "Μακάρι να μπορούσα να μοιραστώ σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της"
NEWS/ Στέλλα Πάσσαρη: Χώρισε η πρώην παίκτρια του "My Style Rocks" και κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη - Η ανάρτηση στο Instagram
BEAUTY Έχεις καρέ μαλλιά; Το χτένισμα που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα "απογειώσει" το κούρεμά σου