counter

Romance is in the (h)air!

Romance is in the (h)air!
Romance is in the (h)air!

Μια ματιά στις πασαρέλες των Oscar de la Renta, Rodarte, Wera Wang και… πολλών ακόμα, ήταν αρκετή για να εντοπίσουμε μία ακόμα τάση η οποία θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και θα φέρει ένα πιο… ρομαντικό αέρα στις εμφανίσεις μας!

 

Αφορά τα χτενίσματα τα οποία αποκτούν μια πιο ρομαντική διάθεση… Επιμελώς ατημέλητα, πιασμένα ή ελεύθερα, με ένα ελαφρύ σπάσιμο, ένα ακόμα πιο ελαφρύ ξάσιμο, με μικρές ή… μεγαλύτερες πλεξούδες και τσουλουφάκια να χαϊδεύουν τα ροδοκοκκινισμένα μάγουλα. Αυτό είναι πάνω-κάτω το concept το οποίο θα πρέπει να υιοθετήσετε προκειμένου να πετύχετε το συγκεκριμένο look.

 

Απαραίτητο αξεσουάρ; Τα λουλούδια! Σε κοκαλάκια, τσιμπιδάκια, στέκες ή κορδέλες είναι must αν θέλουμε να δώσουμε στο χτένισμά μας ένα πιο ρομαντικό άγγιγμα. 

 

Όσο για το χρώμα; Οι ανταύγειες κυριαρχούν και είναι πιο φυσικές από ποτέ! Το ίδιο και το χάλκινο το οποίο σε συνδυασμό με τον ελαφρύ κυματισμό και το αναψοκοκκινισμένο πρόσωπο, παραπέμπει στην εποχή της αναγέννησης – ό,τι πρέπει, δηλαδή, για την περίσταση! Τέλος, η τεχνική ombre κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, αφού χαρίζει μονομιάς στις άκρες των μαλλιών μας το φυσικό ξάνοιγμα του ήλιου!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR