counter

Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Η ανδρογενής αλωπεκία μου χτύπησε την πόρτα, έχασα τα μισά μου μαλλιά"

Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Η ανδρογενής αλωπεκία μου χτύπησε την πόρτα, έχασα τα μισά μου μαλλιά"
Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Η ανδρογενής αλωπεκία μου χτύπησε την πόρτα, έχασα τα μισά μου μαλλιά"

Με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό πάσχει από ανδρογενής αλωπεκία.

Ο μουσικός ξεκίνησε να χάνει ξαφνικά τα μαλλιά του και για αυτό υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών.

Δείτε επίσης - Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση σε ντουέτο έκπληξη!

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Η ανάρτηση για την ανδρογενή αλωπεκία

«Έφτασε η στιγμή να σας αποκαλύψω ένα μυστικό... τους τελευταίους μήνες η ανδρογενής αλωπεκία μου χτύπησε την πόρτα... λίγο το γονιδιακό, λίγο το άγχος, δυστυχώς έχασα τα μισά μου μαλλιά... εσείς βέβαια δεν το καταλάβατε γιατί προσπαθούσαμε να το κρύψουμε με σπρέι, πούδρες, ίνες, make up κλπ.

Δοκίμασα τα πάντα, σαμπουάν, φάρμακα, γιατροσόφια αλλά τίποτα δεν λειτουργούσε. Κάθε πρωί έβλεπα το μαξιλάρι μου γεμάτο με τα μαλλιά μου και ήμουν ράκος ψυχολογικά. Πίστεψα ότι θα μείνω στα 32 μου χωρίς μαλλιά μέχρι που  γνώρισα τον σπουδαίο ιατρό δερματολόγο - χειρούργο δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο με τον οποίο προχωρήσαμε σε μεταμόσχευση μαλλιών στο μπροστινό αλλά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Αποφάσισα να γράψω δημόσια αυτό το μήνυμα για να πω σε όλους τους άντρες πως μπορούν πλέον να αποκαταστήσουν εύκολα και ανώδυνα την απώλεια των μαλλιών τους και να ξαναβρούν την  αυτοπεποίθηση τους. Το χειρουργείο τελείωσε. Η μεταμόσχευση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σε λίγους μήνες θα έχω ξανά το πυκνά και υγιή μαλλιά που είχα κάποτε!

Ευχαριστώ και τη γυναίκα της ζωής μου @ilaeirazs που σε ακόμη μια δοκιμασία είναι δίπλα μου, με φροντίζει και μου κρατάει το χέρι», έγραψε μεταξύ άλλων ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε την ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR