Για 6 άτομα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 λεπτά-χρόνος ψησίματος: 2 ώρες
Τρίβουμε το σκόρδο και το αλείφουμε στο κρέας μαζί με το πιπέρι, το αλάτι και τη μουστάρδα και το δένουμε με σπάγκο για να κρατήσει τα υλικά και τους ζωμούς κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Tο τοποθετούμε σε πυρέξ. Προσθέτουμε το βούτυρο και σκεπάζουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο. Δεν πρέπει να παίρνει καθόλου αέρα.
Tο αφήνουμε να ψηθεί για 2 ώρες περίπου. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, 10 λεπτά πριν το τέλος, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε στο φούρνο για να πάρει χρώμα. Το γυρίζουμε από τις δύο πλευρές.
Σερβίρετέ το κομμένο σε φέτες και συνοδεύστε το με πράσινη σαλάτα και πουρέ πατάτας.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)