counter

Η Μαρία Ιακώβου εξηγεί γιατί άφησε στα "κρύα του λουτρού" τον Κώστα Καραφώτη & την Χριστίνα Κολέτσα

Η Μαρία Ιακώβου εξηγεί γιατί άφησε στα "κρύα του λουτρού" τον Κώστα Καραφώτη & την Χριστίνα Κολέτσα
Η Μαρία Ιακώβου εξηγεί γιατί άφησε στα "κρύα του λουτρού" τον Κώστα Καραφώτη & την Χριστίνα Κολέτσα

ΜΑΡΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ
Από τη Δήμητρα Δάρδα και την Νάνσυ Παραδεισανού

Ενάμιση μήνα μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του Κώστα Καραφώτη με τη Χριστίνα Κολέτσα, το Νικηφόρο και τη Μαρία Ιακώβου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, η τελευταία, δήλωσε ξαφνικά, πως αποχωρεί από το σχήμα.

Η τραγουδίστρια που αποθεωνόταν στην πίστα του Frangelico, για λόγους που δεν είχαν γίνει γνωστοί, αποφάσισε να εγκαταλείψει το κέντρο διασκέδασης, δηλώνοντας πως… "προέκυψαν λόγοι" και  ανακοίνωσε την αποχώρησή της μέσω  twitter, το βράδυ της Δευτέρας:

ΜΑΡΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την τραγουδίστρια η οποία εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής της σε μια περίοδο που το να βρεις δουλειά είναι εξαιρετικά δύσκολο.

"Εξαρτάται πως είναι οι συνθήκες μια δουλειάς. Δεν θέλω να έχω μια δουλειά μόνο και μόνο για να λέω ότι δουλεύω. Ήμασταν μια παρέα που έδεσε πολύ ωραία και το να έχεις καλή σχέση με τους συνεργάτες σου είναι πολύ όμορφο. Όταν σε κάποιους όρους της συμφωνίας γίνονται αναδιαπραγματεύσεις μέχρι του σημείου που δεν μπορούν να σε βρουν σύμφωνη, υποχρεούσαι να πάρεις μια απόφαση. Δεν προηγήθηκε τσακωμός αλλα σε μία τελική συζήτηση που έγινε με την επιχείρηση δεν συμφώνησα, οπότε αφού οι δύο πλευρές δεν γινόταν να τα βρούμε, αποχώρησα. Δεν μας χωρίζει κάτι με τον επιχειρηματία, και το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ένας χώρος που σέβομαι και πέρασα όμορφες στιγμές".

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα σχέδια της από 'δω και πέρα: "Τα ήδη υπάρχοντα σχήματα τρέχουν άρα δεν μπορώ να ενταχθώ κάπου αλλού. Θα κάνω εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα για την προώθηση του νέου τραγουδιού που μου έγραψε ο Νίνο. Περιμένω να ολοκληρωθεί αισίως αυτή η σεζόν για όσους δουλεύουν κι απο 'κει και πέρα να προχωρήσω. Με συγκίνησε το ενδιαφέρον των συναδέλφων μου που επικοινώνησαν μαζί μου όταν έμαθαν πως αποχωρώ".

Frangelico

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR