counter

Ο ερωτευμένος Μιχάλης Χατζηγιάννης ομολογεί: "Θέλω να είμαι καλός, όταν κάτω από τη σκηνή βρίσκεται η Ζέτα"

Ο ερωτευμένος Μιχάλης Χατζηγιάννης ομολογεί: "Θέλω να είμαι καλός, όταν κάτω από τη σκηνή βρίσκεται η Ζέτα"
Ο ερωτευμένος Μιχάλης Χατζηγιάννης ομολογεί: "Θέλω να είμαι καλός, όταν κάτω από τη σκηνή βρίσκεται η Ζέτα"

Χατζηγιάννης

Το βράδυ της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ολοκλήρωσε με τον πιο επιτυχημένο τρόπο και τη φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία, δίνοντας μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων του Δήμου Βύρωνα. Η κάμερα του FTHIS TV βρέθηκε εκεί, κατέγραψε τα πάντα και μίλησε με τον διάσημο τραγουδιστή.

Με αφορμή την παρουσία της Ζέτας Μακρυπούλια ανάμεσα στους θεατές της συναυλίας, ο Μιχάλης Χατζιγιάννης δήλωσε: “Νομίζω ήταν επόμενο σε μια μεγάλη συναυλία, στο κλείσιμο του καλοκαιριού να είναι εδώ. Έχει ακολουθήσει σε πολλές συναυλίες η Ζέτα και ήταν και σήμερα”, ενώ παραδέχτηκε: “Θέλω να είμαι καλός όταν είναι η Ζέτα στο κοινό. Είναι καλόπιστος κριτής, σωστός και δημιουργικός. Επί της ουσίας δηλαδή!”.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διέψευσε κατηγορηματικά της φήμες που τον θέλουν να έχει παντρευτεί κρυφά με τη γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιό, λέγοντας: “Δεν έχω παντρευτεί ακόμη, θα το ξέρατε!”. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποια τραγούδια ξεχωρίζει η Ζέτα από το ρεπερτόριό του: “Της αρέσουν πολλά τραγούδια, σίγουρα το Παιδί Της Βροχής που είναι και δικό μου αγαπημένο. Της το έχω αφιερώσει και πολλές φορές. Της αρέσει ο Καπνός, το Δε Φεύγω… Αυτά είναι τα αγαπημένα της”.

Ο τραγουδιστής μίλησε ακόμη και για το πως βλέπει τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική τους ζωή: “Θεωρώ ότι είναι ένα κομμάτι το οποίο είναι αναπόφευκτο στη δουλειά που κάνουμε. Βεβαίως, δεν μου αρέσουν όλα τα κομμάτια αυτού του πεδίου. Κομμάτια που εισβάλλουν κατά πολύ μέσα στην προσωπική μου ζωή, κομμάτια που χαρακτηρίζονται από αναλήθειες, συκοφαντίες και θίγουν την προσωπικότητα, τις δουλειές μας και τις ζωές μας. Αυτά υπερβαίνουν τα εσκαμμένα, βεβαίως με ενοχλούν και τα χειριζόμαστε ανάλογα”.

Δείτε, ακόμα, στιγμιότυπα από τη μεγάλη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη"

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR