counter

"Η εγγονή μου, το παιδί μου και ο άντρας μου με κάνουν να είμαι καλά"

"Η εγγονή μου, το παιδί μου και ο άντρας μου με κάνουν να είμαι καλά"
"Η εγγονή μου, το παιδί μου και ο άντρας μου με κάνουν να είμαι καλά"

Άννα Παναγιωτοπούλου

Η Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε στην κάμερα του FTHIS TV. Η γνωστή ηθοποιός έκανε τον απολογισμό της, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή της στην τηλεόραση.

"Είχα ανάγκη να σχολιάσω τα δρώμενα γύρω μου"

H Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε για την επιστροφή της στο θέατρο αυτό το καλοκαίρι με την επιθεώρηση που έγραψε η ίδια "Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή". "Παίζοντας" με τον τίτλο του έργου, σχολίασε: "Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τη βουλή, εκτός από το ότι τη σατιρίζουμε. Ούτε έχουμε, ούτε θέλουμε να έχουμε, ούτε είχαμε ποτέ. Αυτοί που θα την παραδώσουν, ας κανονίσουν".

Όσο για τους λόγους που την έκαναν να επιστρέψει στο συγκεκριμένο είδος θεάτρου, είπε: "Είχα 20 χρόνια να δουλέψω στο θέατρο. Επίσης, είχα 20 χρόνια να κάνω επιθεώρηση. Φέτος, πραγματικά αισθάνθηκα ότι και εγώ, αλλά και οι συνεργάτες μου, είχαμε ανάγκη να μιλήσουμε για τα δρώμενα γύρω μας".

Τα πράγματα που την κάνουν να νιώθει καλά

Η Άννα Παναγιωτοπούλου αποκάλυψε, επίσης, τα πράγματα που ομορφαίνουν την καθημερινότητά της: "Η δουλειά μου με βοηθάει να νιώθω καλά. Σε αυτή τη φάση, μού έχει κάνει πάρα πολύ καλό. Η προσωπική μου ζωή με βοηθάει επίσης. Το ότι έχω ήσυχη, κανονική ζωή. Δεν έχω τύψεις για τίποτα, δεν αισθάνομαι να χρωστάω τίποτα σε κανένα – δεν μιλάω οικονομικά, εννοώ ηθικά. Η οικογένειά μου, η εγγονή μου, το παιδί μου και ο άντρας μου με κάνουν να είμαι καλά".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR