counter

Περιμένοντας τον γιο του στην Ελλάδα, παραδέχεται: "Είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι το παιδί σου, δεν καταπίνεται"

Περιμένοντας τον γιο του στην Ελλάδα, παραδέχεται: "Είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι το παιδί σου, δεν καταπίνεται"
Περιμένοντας τον γιο του στην Ελλάδα, παραδέχεται: "Είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι το παιδί σου, δεν καταπίνεται"

Χρήστος Δάντης και Χριστόφορος

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην κάμερα του FTHIS TV μίλησε ο Χρήστος Δάντης τόσο για την επιστροφή του γιου του, Χριστόφορου, όσο και για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τη μικρή του κόρη, Μαριζέτα.

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης σχετικά με τον γιο του Χριστόφορο δήλωσε: “Με τον γιο μου η σχέση μας έχει περάσει στο πιο φιλικό. Μέχρι τώρα ζούσε στο Οχάιο. Για τρία χρόνια έμεινε εκεί και φέτος θα τον έχω μαζί μου. Είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι το παιδί σου, δεν συνηθίζεται. Τη στιγμή που θα σου ζητήσει να μείνει και μαζί σου, επειδή του έχει λείψει αυτό, είναι πάρα πολύ σημαντικό πώς θα το χειριστείς. Είναι σημαντικό να ξέρει ότι σου λείπει και το θέλεις μαζί σου [...] Είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι το παιδί σου, δεν καταπίνεται”.

Όσο για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τη σχεδόν ενάμισι έτους κόρη του, Μαριζέτα, πρόσθεσε: “Με την κόρη μου, πάλι, είμαστε σαν ζευγάρι […] Θα τη χαρακτήριζα "mini me". Η κόρη μου είναι όπως εγώ, με κατσαρά μαλάκια και όλα τα υπόλοιπα που θα είχε μια γυναίκα. Είμαι εγώ σε γυναίκα. Αυτό που ζω είναι μία σχέση με μια καινούρια γυναίκα”, ενώ για τη καθημερινότητά του μέσα στο σπίτι, μαζί με τη σύντροφό του και μητέρα της μικρής συνέχισε: “Η Τζένη ως πρωτομαμά, που λέμε, έχει όλο το ανάλογο άγχος της μαμάς με το πρώτο παιδί. Είμαστε και οι δυο λίγο μισότρελοι που κυνηγάμε ένα μωρό”.

Τέλος, για την επιστροφή του στις μεγάλες πίστες, στο νυχτερινό κέντρο “Αστέρια Γλυφάδας” από την Παρασκευή 24 Αυγούστου, ο Χρήστος Δάντης είπε: “Δεν μπορώ να πω πως δεν μου έλειψαν οι πίστες. Είναι διαφορετικό συναίσθημα να παίζεις σε έναν μεγάλο χώρο και για πολύ κόσμο. Εγώ, ο Χάρης Κωστόπουλος και ο μεγάλος Γιάννης Γιοκαρίνης μαζί με τον Bo θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να διασκεδάσει”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR