counter

"Θέλω να κάνω κινηματογράφο, ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος"!

"Θέλω να κάνω κινηματογράφο, ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος"!
"Θέλω να κάνω κινηματογράφο, ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος"!

Αντώνης Κανάκης

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε σε εκπομπή της ΕΤ3 για όλα όσα τον απασχολούν, όσα σκέφτεται και θέλει να πραγματοποιήσει.

Η τηλεόραση και τα καινούρια όνειρα

Βέβαια, δεν ξεχνά τη μεγάλη του αγάπη, τη σάτιρα στην τηλεόραση για την οποία είπε: "Μου αρέσει πολύ η σατιρική ματιά στα πράγματα. Αυτό το ανάποδο, το αυθάδικο, το επιθετικό, το αντίστροφο… Μου άρεσε πάντα. Ονειρευόμουν να κάνω όλα αυτά που κάνω. Μου άρεσε οτιδήποτε είχε σχέση με τη μουσική, για μένα όλα άρχισαν με το ραδιόφωνο. Ονειρευόμουν να ασχοληθώ και με το ραδιόφωνο και με την τηλεόραση. Τα έκανα αυτά και τώρα σιγά σιγά έχω καινούρια όνειρα που θέλω να πραγματοποιήσω". Και ήρθε η αποκάλυψη: "Θέλω να κάνω κινηματογράφο, ως σκηνοθέτης και ως σεναριογράφος. Ναι, γράφω σενάριο τώρα, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ".

Η ζωή στη Χαλκιδική

"To πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν δύο Χαλκιδικές: αυτή που έφτιαξε ο Θεός κι αυτή που έφτιαξε ο άνθρωπος, οι οποίες μεταξύ τους δεν έχουν καμία σχέση δυστυχώς. Αυτή που έφτιαξε ο άνθρωπος είναι "σαν τα μούτρα μας¨". Για να μιλήσουμε και λίγο τουριστικά, αν ήμασταν λίγο σοβαροί θα έπρεπε να υπήρχε μια λίστα αναμονής για να μείνουν με χίλια ευρώ το βράδυ! Παρ’ όλα αυτά έχουμε τον τουρισμό των 30 και των 20 ευρώ τη βραδιά. Μια πολεοδομία αισθητικής δεν μπορεί να υπάρξει, τουλάχιστον, στα τουριστικά μέρη; Ο καθένας κάνει ό,τι αντιλαμβάνεται, αρπακολατζίδικα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του “Ράδιο Αρβύλα” για τον διάσημο τουριστικό προορισμό της Βόρειας Ελλάδας, ενώ συνέχισε: “Αν μπορούσα, θα άλλαζα τη νοοτροπία, που έχουν οι άνθρωποι εδώ της Χαλκιδικής και οι Θεσσαλονικείς, η οποία είναι εντελώς αντιτουριστική. Δεν είναι παράξενο να υπάρχει μια αντιτουριστική νοοτροπία σε ένα τουριστικό μέρος;”.

Οι μαγικές στιγμές στην παραλία

Ως γνώστης πλέον του είδους, ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για τις στιγμές που αγαπά περισσότερο, όσο βρίσκεται στην επιχείρησή του: "Η πιο ωραία στιγμή στην παραλία είναι αυτή που ξεκινάει το ηλιοβασίλεμα μέχρι και να νυχτώσει. Είναι η στιγμή που όλοι εγκαταλείπουν την παραλία. Είναι απίστευτο! Αυτό το πράγμα που συμβαίνει εκείνη την ώρα, δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψεις όταν είσαι σε ένα τουριστικό μέρος. Αλλάζουν τα χρώματα, ηρεμεί η φύση, είναι μαγεία και όλοι φεύγουν. Που πάτε ρε παιδιά; Πάμε να φάμε…".

Δείτε τη συνέντευξή του...

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR