counter

Νέοι πρωταγωνιστές στη σειρά που "σπάει ταμεία" σε όλο τον κόσμο

Νέοι πρωταγωνιστές στη σειρά που "σπάει ταμεία" σε όλο τον κόσμο
Νέοι πρωταγωνιστές στη σειρά που "σπάει ταμεία" σε όλο τον κόσμο

Game of Thrones

Ο συγγραφέας των βιβλίων στα οποία βασίζεται το σίριαλ "Game of Thrones", George  R.R. Martin, είχε το γενικό πρόσταγμα στο αμερικανικό Φεστιβάλ Comic-Con, όπου έγινε η παρουσίαση των νέων πρωταγωνιστών της σειράς. Ο συγγραφέας απάντησε, φυσικά, και για το… άφθονο γυμνό που βλέπουμε σε διάφορες σκηνές!

"Έχουμε μαζέψει το πολυπληθέστερο καστ που συγκεντρώθηκε ποτέ στην τηλεόραση. Πρέπει ν’ αρχίσω να σκοτώνω μερικούς!" είπε αστειευόμενος ο George  R.R. Martin, που παράλληλα συντόνιζε το πάνελ.

Στο πλευρό του βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Richard Madden (Rob Stark), Michelle Fairley (Catelyn Stark), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Rose Lesley (Ygritte), καθώς και η executive producer της σειράς, Carolyn Strauss.

Game of Thrones

Ο Martin μίλησε αρκετή ώρα για το γυμνό στη σειρά και αποκάλυψε πως για αυτό ευθύνεται ο "13χρονος συμπαραγωγός" που κρύβεται μέσα του, ενώ τόνισε πως το "Game of Thrones" πραγματεύεται "την ανθρώπινη καρδιά και τη σύγκρουση με τον εαυτό μας".

Στο τέλος της παρουσίασης προβλήθηκε ένα μικρό βίντεο για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου, που θα γίνει στις 31 Μαρτίου του 2013, αλλά δεν περιείχε κάποιο υλικό από τα προσεχή επεισόδια. Παρουσιάστηκαν, επίσης, σε βίντεο όλες οι προσθήκες του καστ με τους ηθοποιούς που θα κρατάνε “ρόλους - κλειδί” στα νέα επεισόδια.

Κάποιους από τους καινούργιους ηθοποιούς τους γνωρίζουμε ήδη από κινηματογραφικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις τους. Η σημαντικότερη "προσθήκη" είναι αυτή της Dianna Rigg, της πρώτης, δηλαδή, Emma Pill  της τηλεοπτικής σειρά "Avengers". Ο Martin δήλωσε, μάλιστα, πως η Pill αποτελούσε "εφηβική του φαντασίωση".

Στο νέο κύκλο θα συμμετάσχει, επίσης, ο Mackenzie Crook (από τη σειρά "Office"), η Ellie Kendirck (που ενσάρκωνε στο σίριαλ "Τhe diary of Anna Frank" του BBC το 2009 την ομώνυμη ηρωίδα), ο Thomas Brodie-Sangster (o ντράμερ γιος του Liam Neeson στο "Love Actually") και η Kerry Ingram (που έπαιξε στην ταινία "Les Miserables" δίπλα στους Hugh Jackman και τον Russell Crowe).

Δείτε το βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR