counter

Ετοιμος για γάμο;

Ετοιμος για γάμο;
Ετοιμος για γάμο;


Από την Σίσσυ Στρέμπα

Δεν θα ανήκει, όπως όλα δείχνουν, στο club των εργένηδων ο περιζήτητος γαμπρός Σταύρος Νιάρχος, από αυτό το καλοκαίρι.

Η σχέση του με το μοντέλο Jessica Hart μετρά, σχεδόν, δυο χρόνια και οι δυο τους συζούν εδώ και αρκετό καιρό, σε ένα διαμέρισμα στο Άπερ Ιστ Σάιντ στο Μανχάταν. Η διακριτική παρουσία του τοπ μόντελ, η οποία αποφεύγει να δημιουργεί σκάνδαλα γύρω από το όνομά της, φαίνεται πως έχει κερδίσει τον νεαρό κληρονόμο, ο οποίος δείχνει να είναι σίγουρος για την επιλογή του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της “Real Life”, οι γονείς του Σταύρου Νιάρχου, Φίλιππος και Βικτώρια, έχουν συμπαθήσει πολύ την σύντροφο του γιού τους και δεν ξεχνούν να την προσκαλούν σε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Στις φωτογραφίες, από βόλτα τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φαίνονται ήρεμοι και ευτυχισμένοι. Η Jessica Hart κρατώντας μια το αγαπημένο της σκυλάκι και μια την τσάντα της, ντυμένη με ένα μακρύ φόρεμα σε  απόχρωση του μπλε και ο Σταύρος Νιάρχος επιλέγοντας ένα στυλ, πιο casual, βοηθούσε την αγαπημένη του κουβαλώντας είτε την τσάντα της είτε το κατοικίδιό της. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον περίπατό τους και την επιστροφή τους, επέλεξαν τα ταξί της Νέας Υόρκης και όχι το αυτοκίνητο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR