Αυτή είναι η αυθεντική συνταγή για ιταλική καρπονάρα!
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ούσα από την Ιταλία, παρουσίασε στην κουζίνα της εκπομπής “Happy Day” την αυθεντική συνταγή της καρμπονάρα, με αβγά και όχι γάλα.
Υλικά:
1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι
6 αυγά
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
100 γρ. πεκορίνο τριμμένο
Μπέικον σε χοντρά κομμάτια
Δείτε στο παραπάνω video τη διαδικασία της εκτέλεσης της συνταγής:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)