counter

Παιδί με παρένθετη μητέρα σκέφτεται να αποκτήσει η Kim Kardashian!

Παιδί με παρένθετη μητέρα σκέφτεται να αποκτήσει η Kim Kardashian!
Παιδί με παρένθετη μητέρα σκέφτεται να αποκτήσει η Kim Kardashian!

Την επιθυμία της να γίνει τρίτη φορά μητέρα, παρά το ότι είχε επιπλοκές και στις δύο γέννες, εξέφρασε για ακόμα μία φορά η Kim Kardashian.

Η 36χρονη τηλεπερσόνα, που έχει αποκτήσει με τον Kanye West την τριών ετών North και τον ενός έτους Saint, πάσχει από την νόσο placenta accreta, η οποία προκαλείται όταν τα αιμοφόρα αγγεία και άλλα μέρη του πλακούντα αναπτύσσονται υπερβολικά βαθιά στον τοίχο της μήτρας. 

Μάλιστα, στο παρελθόν υποβλήθηκε σε επέμβαση στην μήτρα, αλλά ήταν ανεπιτυχής, ενώ οι γιατροί της έχουν επιστήσει την προσοχή.

«Δοκίμασαν διάφορα πράγματα για να μείνω ξανά έγκυος, αλλά, πλέον, δεν νομίζω ότι είναι καλό για εμένα. Αλλά δεν τα παρατάω!», είπε η ίδια στο Watch What Happens Live και προανήγγειλε τις εξελίξεις του επόμενου κύκλου του Keeping Up With The Kardashians, λέγοντας ότι παρακάλεσε την μικρότερη αδερφή της, Khloe, να γίνει παρένθετη μητέρα.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, η μητέρα τους, Kris Jenner, αλλά και η μεγαλύτερη αδερφή της, Kourtney, προσφέρθηκαν να κυοφορήσουν το παιδί της.


Kardashians

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR