counter

Χρήστος Βασιλόπουλος: Η μητέρα του ηθοποιού απαντά για τον χωρισμό του - "Δεν ήμουν υπέρ της Σάρα"

Χρήστος Βασιλόπουλος: Η μητέρα του ηθοποιού απαντά για τον χωρισμό του - "Δεν ήμουν υπέρ της Σάρα"
Χρήστος Βασιλόπουλος: Η μητέρα του ηθοποιού απαντά για τον χωρισμό του - "Δεν ήμουν υπέρ της Σάρα"

Στο περιοδικό “OK!” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο έδωσε μια κοινή συνέντευξη με τη μητέρα του, Αγγελική Στυλιανοπούλου, ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη σύντροφό του, Σάρα, με την οποία απέκτησε ένα παιδί.

Μάλιστα, η μητέρα του Χρήστου Βασιλόπουλου αποκάλυψε πως αντέδρασε εκείνη για τον χωρισμό του γιου της.

Δείτε επίσης! Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο 3χρονος γιος του ξεκίνησε το σχολείο! Η ανάρτηση του ηθοποιού

Όσα είπαν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η μητέρα του

Με τη σύντροφό σου, Σάρα, απέκτησες τον γιο σου, Απόλλωνα, και πριν από 9 μήνες έγινε γνωστό ότι χωρίσατε.

Χρήστος: Πράγματι. Όταν δύο άνθρωποι δεν έχουν να πουν πολλά μεταξύ τους, όταν δεν απολαμβάνουν τη σχέση τους ή το ερωτικό κομμάτι ή όλα εκείνα που κάνουν ένα ζευγάρι να είναι μαζί, τότε δεν χρειάζεται να είναι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είναι απαραίτητο να περιμένει πολύ για να καταλάβει ότι πρέπει κάτι να αλλάξει στη ζωή του. Το προσπάθησα όσο μπορούσα, αλλά σκεφτόμαστε διαφορετικά με τη Σάρα. Ίσως η ζωή μάς έφερε κοντά για να αποκτήσουμε αυτό το υπέροχο πλασματάκι, τον Απόλλωνα. Οπότε κάτι καλό βγήκε από όλο αυτό. Έχω νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Λος Άντζελες, 10 λεπτά από το σπίτι της Σάρα. Είμαστε και οι δύο αφιερωμένοι στο να μεγαλώσουμε όσο καλύτερα γίνεται το παιδί μας. Με τη Σάρα είμαστε καλά, συνεννοούμαστε και αυτό είναι το βασικό.

Πώς αντέδρασε η μητέρα σου όταν χώρισες;

Χρήστος: Η μητέρα μου ήξερε τα πάντα για τη σχέση μου με τη Σάρα, πώς ένιωθα και τι είχε συμβεί. Οπότε δεν της ήρθε κεραμίδα στο κεφάλι. Μου είπε «ΟΚ, εφόσον αυτό θέλεις και το έχεις αποφασίσει».

Αγγελική: Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν υπέρ της Σάρα, έτσι κι αλλιώς. Όχι επειδή είναι ξένη, αλλά ένιωθα πως δεν του έκανε καλό του Χρήστου. Ήταν η άποψή μου, αλλά δεν μπορούσα να επιμένω. Μέλημά μου είναι ο Απόλλωνας να είναι χαρούμενος.

Χρήστος: Όταν τελείωσε η σχέση μας, έφυγα με το κεφάλι ψηλά και τη συνείδησή μου καθαρή γιατί προσπάθησα να κάνω τα πάντα. Ασφαλώς σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο, έχω αναλάβει τις ευθύνες μου και σε οτιδήποτε έχω κάνει λάθος. Νομίζω πως ό,τι μπορούσα να κάνω από τη δική μου πλευρά το έκανα. Δεν αφήνω έτσι μια σχέση, είτε ερωτική είτε φιλική. Την παλεύω όσο μπορώ.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR