counter

Στο νοσοκομείο η Μυρτώ Κάζη: Η μακροσκελής ανάρτηση

Στο νοσοκομείο η Μυρτώ Κάζη: Η μακροσκελής ανάρτηση
Στο νοσοκομείο η Μυρτώ Κάζη: Η μακροσκελής ανάρτηση

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Μυρτώ Κάζη όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά με φωτογραφίες από το ιδιωτικό θεραπευτήριο που νοσηλεύτηκε και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως όλα πλέον είναι καλά.

Ωστόσο, δεν αποκάλυψε τον λόγο της εισαγωγής της.

Δείτε επίσης! Μυρτώ Κάζη: “Λύγισε” on air όταν αναφέρθηκε στο μωρό της που γεννήθηκε πρόωρα – “ Όταν μου είπαν θα πάρουμε το μωρό, έπαθα σοκ”

Το κείμενο που έγραψε η Μυρτώ Κάζη

«Όλα καλά.

Φεύγεις για λίγο από το σπίτι σου για να αναρρώσεις στο νοσοκομείο και ξαφνικά αφήνεις τη μισή καρδιά σου πίσω. Τα παιδιά στο τηλέφωνο ανά μισάωρο “μαμά, μας λείπεις πότε θα έρθεις” και εσύ προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου να “παραπλανήσεις” λίγο τους γιατρούς παριστάνοντας πως είσαι ήδη καλά, για να πάρεις εξιτήριο και να γυρίσεις σε αυτό που ως προχθές θεωρούσες “καθημερινή τρέλα”. Που, καθημερινή τρέλα είναι, αλλά λίγο να σου λείψει παθαίνεις σύνδρομο στερητικό.

Μια ροζ γατούλα και ένα γραμματάκι με καρδούλες, σου δείχνουν πως κάτι έχεις κάνει καλά και σου υπενθυμίζουν πως οι μαμάδες απαγορεύεται να αρρωστήσουν. (αστειεύομαι φυσικά. Οι μαμάδες και αρρωσταίνουν και κουράζονται και κλαίνε).

Κλισέ αλλά οφείλω να πω ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ και να στείλω πολλές αγκαλιές στα κορίτσια που εργάζονται στο @omilosiaso και που ακόμα και στις 4 τα ξημερώματα έχουν το πιο γλυκό χαμόγελο.

Μακριά από νοσοκομεία και όλα τα άλλα λύνονται», έγραψε η Μυρτώ Κάζη.

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR