counter

Έγκυος για τρίτη φορά η Μυρτώ Κάζη - Η ανακοίνωση στο Instagram και οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Έγκυος για τρίτη φορά η Μυρτώ Κάζη - Η ανακοίνωση στο Instagram και οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα
Έγκυος για τρίτη φορά η Μυρτώ Κάζη - Η ανακοίνωση στο Instagram και οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Μυρτώ Κάζη διανύει μια πολύ ξεχωριστή φάση στη ζωή της, καθώς είναι για τρίτη φορά έγκυος.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών με την αγαπημένη της οικογένεια.

Μάλιστα, η Μυρτώ Κάζη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Μυρτώ Κάζη έχει αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά με τον σύζυγό της Τάσο Μπίθα, τον Οδυσσέα και την Ιριάνα.

Δείτε επίσης! Μυρτώ Κάζη: “Λύγισε” on air όταν αναφέρθηκε στο μωρό της που γεννήθηκε πρόωρα – “ Όταν μου είπαν θα πάρουμε το μωρό, έπαθα σοκ”

Η ανάρτηση που έκανε η Μυρτώ Κάζη

«#bithaki 3 σε περιμένουμε!

Με ατελείωτη χαρά, ενθουσιασμό, ανυπομονησία και συγκίνηση, μοιράζομαι μαζί σας πως σε λίγο καιρό ο Οδυσσέας και η Ιριάνα θα αποκτήσουν ένα αδερφάκι.

Η οικογένειά μας μεγαλώνει και πλέον θα είμαστε 5.

Ή πιο σωστά, 6!

Νιώθω απείρως ευγνώμων στο σύμπαν, τη φύση ή τον θεό, που με αξιώνει να γίνω μητέρα για τρίτη φορά και κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνά προσπαθώ να γίνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και η πιο σωστή και καλή μητέρα για τα παιδιά μου.

Σε μια παγκόσμια συγκυρία κατάφορα άδικη για τις γυναίκες, και χωρίς να θέλω να διαχωρίσω τα δυο φύλα, νιώθω πως η φύση μάς χάρισε απλόχερα κάτι που κανένας άνδρας δεν μπορεί να νιώσει. Η φύση μάς έδωσε την ευλογία για 9 μήνες να έχουμε δυο καρδιές μέσα στο σώμα μας.

Κλείνοντας, θέλω να στείλω όλη μου τη θετική ενέργεια στις γυναίκες -κοντινές μου φίλες ή άγνωστες σε εμένα εκεί έξω- που ονειρεύονται και προσπαθούν να γίνουν μαμάδες. Όλα θα γίνουν, συνεχίστε να δείχνετε πίστη και δύναμη και όλα θα έρθουν.

Από εμάς τους 6 λοιπόν,

Αγάπη, αγκαλιές και χαμόγελα.

ΥΓ: @tasbith όπως σου έχω πει και παλαιότερα, είσαι ο λόγος που ξυπνάω το πρωί. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι τόσο ευτυχισμένη και πλήρης χωρίς εσένα.

ΥΓ2: Bithaki 3 δεν θέλω να βιάζεσαι. Οι 36 εβδομάδες θέλω να είναι η βάση σου. Ξέρεις εσύ!», έγραψε στη λεζάντα η Μυρτώ Κάζη.

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR