counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιούλικα Σκαφιδά & την προσωπική της ζωή: "Κάτι θέλει να πει, το αφήνει να εννοηθεί"

Την αποκάλυψη που έκανε η Γιούλικα Σκαφιδά στην εκπομπή «Ελένη» για την προσωπική της ζωή και το γεγονός ότι δεν είναι μόνη της, αλλά σε σχέση, σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 27/3 στην εκπομπή Happy Day.

«Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί. Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Γιούλικα Σκαφιδά στην Ελένη Μενεγάκη και μετά την προσβολή του σχετικού βίντεο, τον λόγο πήρε η Τίνα Μεσσαροπούλου λέγοντας: «Η Γιούλικα εγώ έχω την εντύπωση ότι κάτι θέλει να πει».

«Που δε το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί. Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ έχει επιλέξει να ζει την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του γιου της με μεγάλη εξωστρέφεια – και μπράβο της – στο κομμάτι αυτό, βάζει μια κόκκινη γραμμή. Σου λέει, δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια αλλά όταν είναι να πω κάτι, θα τα εξηγήσω στο παιδί μου» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε επίσης: Γιούλικα Σκαφιδά: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή! "Απλά δεν έχω παντρευτεί..."

«Ανοίγει ένα παράθυρο στα Μέσα, το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν ήταν μια ηθοποιός που την έλεγες εξωστρεφή και έδινε συνεντεύξεις, μίλαγε μόνο για τη δουλειά της, καθόλου για την προσωπική της ζωή. Ξαφνικά, με το που έμεινε έγκυος μοιράζεται πολλές στιγμές της, έγινε πολύ εξωστρεφής. Εγώ που είμαι υπέρ της εξωστρέφειας, σε κάποια πράγματα κρατάω τις επιφυλάξεις μου» ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR