counter

Σόφη Ζαννίνου: "Την ώρα της παράστασης έπαθα αποβολή"

Σόφη Ζαννίνου: "Την ώρα της παράστασης έπαθα αποβολή"
Σόφη Ζαννίνου: "Την ώρα της παράστασης έπαθα αποβολή"

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σόφη Ζαννίνου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Μέσα σε όλα η ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε επί σκηνής και συγκεκριμένα για την αποβολή που είχε κατά τη διάρκεια παράστασής της.

Η αποκάλυψη της Σόφης Ζαννίνου για τις δύσκολες στιγμές της 

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας που κληθήκατε να ανεβείτε στο σανίδι;

Όταν ο πατέρας μου ήταν στην εντατική που είχε κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και εγώ τραγουδούσα με τον Πάριο και την Αλεξίου. Μετά το πρόγραμμα που έκανα, πήγαινα στο νοσοκομείο, στην εντατική και επειδή δεν μπορούσα να είμαι τις ώρες που επιτρεπόταν, παρακαλούσα τις κυρίες να του δώσω ένα φιλί να δω ότι ζει και να πάω σπίτι μου, μέχρι την επόμενη φορά που θα πήγαινα να τον δω.

Δείτε επίσης - Σόφη Ζαννίνου: Αποκάλυψε την ηλικία της- Η εξομολόγηση για τον Γιώργο Μαρίνο και την Ελένη Μενεγάκη

Πού βρίσκατε την δύναμη τότε;

Ο πατέρας μου όταν ψιλομεγάλωσα και μπορούσε να μου πει κάποια πράγματα μου είπε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν θα πω ποτέ ότι νύσταξα, ότι κουράστηκα, ότι κρυώνω, ότι είμαι άρρωστη. Το μόνο που θα πεις μου έλεγε είναι… πέθανα. Σκέψου ότι κηδέψαμε τη γιαγιά μου στις 3 και στις 5.30 ο πατέρας μου ήταν στο θέατρο και έπαιζε «Τον τρελό του Λούνα παρκ» με τον Βέγγο.

Όταν ήμουν στην παλιά Αθήνα που πρωτοξεκινούσα την καριέρα μου στο τραγούδι, είχε χάσει τον πατέρα της η Μαρινέλλα. Ήμασταν μαζί με Μητροπάνο και νομίζω έλειψε δυο μέρες μόνο από τη δουλειά της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που τραγουδούσε το «Άνοιξε πέτρα» και το δάκρυ δεν κύλησε, αλλά πετάχτηκε, εκσφενδονίστηκε. Το είδα με τα μάτια μου.

Τι θέλω να πω με αυτό; Δεν υπάρχει σε αυτή τη δουλειά, αυτό που σε κάποιες άλλες δουλειές μπορείς να πάρεις μια άδεια για να πενθήσεις.

Είχατε ζήσει και μια αποβολή κατά τη διάρκεια παράστασης έτσι δεν είναι;

Βέβαια, έπαιζα με τον Χάρρυ Κλυν και την ώρα της παράστασης έπαθα αποβολή. Συνέχισα κανονικά, τελείωσε και πήγα στο νοσοκομείο. Έκανα κανονικά τη διαδικασία και την επόμενη μέρα ήμουν στη δουλειά μου.

Δεν ήταν σοκ για εσάς;

Εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο, παρά μόνο την παράσταση. Μετά την παράσταση, έκλαψα. Ήμασταν στο καμαρίνι με τη Σοφία Παππά, ήταν τότε που γινόντουσαν και οι μεγάλοι σεισμοί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR