counter

Σόφη Ζαννίνου: Αποκάλυψε την ηλικία της- Η εξομολόγηση για τον Γιώργο Μαρίνο και την Ελένη Μενεγάκη

Σόφη Ζαννίνου: Αποκάλυψε την ηλικία της- Η εξομολόγηση για τον Γιώργο Μαρίνο και την Ελένη Μενεγάκη
Σόφη Ζαννίνου: Αποκάλυψε την ηλικία της- Η εξομολόγηση για τον Γιώργο Μαρίνο και την Ελένη Μενεγάκη

Στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε η Σόφη Ζαννίνου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε on camera την ηλικία της, ενώ έκανε και μια εξομολόγηση για τον Γιώργο Μαρίνο και την Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Σόφη Ζαννίνου: Το βιογραφικό, η προσωπική ζωή και ο διάσημος πατέρας της

Όσα είπε η Σόφη Ζαννίνου

«Έχω μεγαλώσει, είμαι 72 ετών κι απείραχτη. Έχω καλό DNA και δόξα τω θεώ ζω μια ήρεμη, δημιουργική και ευτυχισμένη ζωή. Μία φορά έκανα μπότοξ όταν έπαιζα στις Πεθερές και έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη, παραλίγο να κατουρηθώ από το σφύξιμο. Κάθε ρυτίδα είναι και μια εμπειρία, είναι τα παράσημά μας αυτά. Τη Μάρθα Καραγιάννη την είχα πάντα συνοδηγό στο αυτοκίνητο και μου έλεγε “με σένα και την Κοντού νιώθω άνετα στην οδήγηση”», είπε στην αρχή η Σόφη Ζαννίνου.

Η Σόφη Ζαννίνου είπε στη συνέχεια: «Η Μέδουσα και ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η αρχή των μιούζικαλ. Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν απαιτητικός, ήταν άνθρωπος της λεπτομέρειας. Πριν την παράσταση ήταν ένας κέρβερος και μετά ένα παιδί 12 ετών. Δεν γνωρίζω τι κάνει σήμερα. Παίρνω πολλές θετικές πληροφορίες, ότι είναι πολύ καλά, αλλά και αρνητικές, ότι δεν είναι καλά. Δεν είναι εύκολο να έρθω σε επικοινωνία μαζί του».

Κλείνοντας, η Σόφη Ζαννίνου δήλωσε: «Μένω με την κόρη μου και τη μητέρα μου και η συνύπαρξη είναι εξαιρετική. Έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου γιατί ήμουν πάρα πολύ σκληρή και το παρατράβηξα. Ο πατέρας μου έμπαινε στο σπίτι και σταματούσε μέχρι και το ρολόι του τοίχου. Όλοι έτρεμαν τον πατέρα μου, δεν τολμούσε να με πλησιάσει άνθρωπος. Δεν λείπει η αντρική φιγούρα από το σπίτι, είμαστε πλήρεις. Δεν έχω βρει κάποιον άντρα που να μπορεί να με πείσει στην ηλικία που είμαι. Στον Πρωινό Καφέ η Ελένη Μενεγάκη μου άνοιξε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου και γι΄αυτό την ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR