counter

Ρούλα Ρέβη: "Ποτέ δεν έκανα απολογισμούς όμως φέτος το 2023 πριν την εκπνοή του με έκανε 50 ετών"

Ρούλα Ρέβη: "Ποτέ δεν έκανα απολογισμούς όμως φέτος το 2023 πριν την εκπνοή του με έκανε 50 ετών"
Ρούλα Ρέβη: "Ποτέ δεν έκανα απολογισμούς όμως φέτος το 2023 πριν την εκπνοή του με έκανε 50 ετών"

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram η Ρούλα Ρέβη έκανε τον απολογισμό του 2023. 

Η γνωστή φωτογράφος, με αφορμή ότι τη χρονιά που αφήνουμε πίσω μας έγινε 50 χρονών, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της.

Η ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη

"Να μην σας πω τι έχω περάσει εδώ και μια εβδομάδα, όχι δεν θα πω, σκεπτόμουνα πως ποτέ δεν έκανα απολογισμούς καμία χρόνια από τότε που ήμουν μικρή όμως φέτος το 2023 πριν την εκπνοή του με έκανε 50 ετών ! 

Εγω τώρα αυτό θα το πληρώσω που σας το λέω η μάνα μου δεν μπορεί να το ακούει και μου απαγορεύει να το λέω εγώ όμως ποτέ δεν άκουγα τη μάνα μου σας το λέω με υπογραφή αυτό, όποτε αυτό είναι θετικό, συνεχίζω αυτό το 16 χρόνο κορίτσι που της έλεγα σε όλα όχι όλη μέρα κάθε μέρα! Να λέτε όχι και εσείς στη μάνα σας και ας με βρίζουν τώρα όσες θα το διαβάσουν!

Μου φαίνεται αδιανόητο πως πέρασε ο καιρός αλλά και μου φαίνεται πως η ανθρώπινη ύπαρξη σε σχέση με την ηλικια μπαίνει σε άγχος όταν μεγαλώνει γιατί μετράει αλλιώς η κάθε μέρα, που περιμένεις να τη ζήσεις, λες καλά τώρα θα ζησω θα γίνει χαμός, να προλάβω να ζησω ωραία και κανείς σχέδια και αυτά συνέχεια βρίσκουν εμπόδια γιατί είσαι μεγάλος και κανείς δεν φροντίζει για εσένα όπως όταν ήσουν παιδι, οπότε λέω τώρα άστο ρουλακι πάμε μέρα με τη μέρα Γιατί η ζωη είναι αστεία και απρόβλεπτη ! 

Εύχομαι να κάνετε και εσείς κάποιες συζητήσεις με τον εαυτό σας ενημερώστε με τι είναι αυτές για να μην Νοιώθω μόνη! Καλές γιορτές ! ΥΓΕΙΑ! Αφήστε μια καρδιά" έγραψε η Ρούλα Ρέβη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR