counter

Ράνια Τζίμα: Το μήνυμα αγάπης της κόρης της και το σχόλιο της παρουσιάστριας

Ράνια Τζίμα: Το μήνυμα αγάπης της κόρης της και το σχόλιο της παρουσιάστριας
Ράνια Τζίμα: Το μήνυμα αγάπης της κόρης της και το σχόλιο της παρουσιάστριας

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε η Ράνια Τζίμα το βράδυ της Κυριακής (17/12) στο Instagram, με τη δημοσιογράφο να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της ακολούθους τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της κόρης της, Ελένης.

Πιο συγκεκριμένα, η 7χρονη κόρη της Ράνιας Τζίμα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη έδειξε την αγάπη της για τα μέλη της οικογένειάς της, γράφοντας σε ένα χαρτί πόσο τους αγαπά. 

Διαβάστε επίσης: Pάνια Tζίμα: Η αμήχανη στιγμή στο δελτίο ειδήσεων του Mega - Έβγαλε τσιγάρο νομίζοντας ότι δεν είναι στον αέρα

Η Ράνια Τζίμα ανέβασε τη δημιουργία της κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό και έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της "Αυτά τα παιδιά".

Μιλώντας για την οικογένειά της, η Ράνια Τζίμα είχε αποκαλύψει πριν από λίγους μήνες: "Η κόρη μας δεν έχει καταλάβει ακόμα τη δουλειά μου. Δεν ασχολείται γενικά, μόνο για την εικόνα μου λέει. Κάνουμε ό,τι και οι υπόλοιποι γονείς. Εγώ είμαι πολύ ελαστική μαζί της, ενώ ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός. Είναι πολύ διαφορετική και από τους δυο μας. Η κόρη μου είναι χίπισσα. Πρέπει να κρατήσω ισορροπίες. Είναι πολύ χαλαρή. Οι ανησυχίες μου είναι πως πρέπει να της περάσω την αίσθησηότι πρέπει να προσέχει όταν θα φύγει από την αγκαλιά μου. Όταν αρχίσει να κάνει δραστηριότητες, πρέπει να της δείξουμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να επιτρέπει".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR