counter

Πένυ Σκάρου: "Οι γονείς μου στήριξαν τη σχέση μου με γυναίκα, στις αδερφές μου κλώτσησε λίγο"

Πένυ Σκάρου: "Οι γονείς μου στήριξαν τη σχέση μου με γυναίκα, στις αδερφές μου κλώτσησε λίγο"
Πένυ Σκάρου: "Οι γονείς μου στήριξαν τη σχέση μου με γυναίκα, στις αδερφές μου κλώτσησε λίγο"

Η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου μίλησε στην «Super Κατερίνα» για την προσωπική της ζωή, τη στήριξη από την οικογένειά της, αλλά και για το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή.

Με αφορμή το νέο της τραγούδι, «Αλλού» η ίδια ανέφερε: «Τα τραγούδια που γράφω χρόνια τώρα, τα περισσότερα είναι βιωματικά και ήθελα να το αποτυπώσω αυτό που έζησα με μια γυναίκα. Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα συναισθήματα για μια γυναίκα και αποφάσισα να το αποτυπώσω σε τραγούδι. Υπάρχουν πολλοί που οι γονείς τους, τούς καταπιέζουν και δεν αποδέχονται τις επιλογές των παιδιών τους. Μέσα από αυτό το κομμάτι δίνω ένα μήνυμα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα από πολλές κοπέλες που μου λένε “μπράβο σου για αυτό που έκανες” και που έχουν περάσει δύσκολα από το οικογενειακό τους περιβάλλον».

Όσο για το πώς αντέδρασε η δική της οικογένεια, η Πένυ Σκάρου απάντησε: «Η οικογένειά μου και με το ατύχημά μου με αγκάλιασε, με στήριξε, είναι άνθρωποι πολύ ανοιχτοί. Στις αδερφές μου “κλώτσησε” λίγο. Σίγουρα σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει. Το πιο σημαντικό όμως είναι η αγάπη. Όταν γίνεται κάτι με αγάπη το αποδέχονται όλοι. Πως όταν κυκλοφορούσα στον δρόμο και έβλεπαν το πόδι, ενώ τώρα δε με κοιτάνε. Όλα είναι στο μυαλό».

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα του Σαββάτου 28 Ιουνίου 2014 η Πένυ Σκάρου παρασύρθηκε με το μηχανάκι που οδηγούσε από άγνωστο όχημα στην Πειραιώς. Αν και η τραγουδίστρια φορούσε κράνος, τα τραύματα στο σώμα της ήταν πολλά και σοβαρά και το δεξί της πόδι ακρωτηριάστηκε από το γόνατο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR