counter

Πασχάλης Αρβανιτίδης: Το “αντίο” στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς- “Πάλεψε για τα δίκια του κλάδου”

Πασχάλης Αρβανιτίδης: Το “αντίο” στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς- “Πάλεψε για τα δίκια του κλάδου”
Πασχάλης Αρβανιτίδης: Το “αντίο” στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς- “Πάλεψε για τα δίκια του κλάδου”

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλιαμς σε ηλικία 73 ετών.

Ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Αυγούστου, μετά από μάχη που έδινε με την υγεία του.

Μετά την γνωστοποίηση της δυσάρεστης είδησης πως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή, φίλοι και συνάδελφοι δεν μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης: «Ο Ρόμπερτ υπήρξε ένας εξαιρετικός φίλος και συνεργάτης. Συνδικαλιστής, παλεύαμε παλεύαμε παρέα για τα δικαιώματα του κλάδου μας. Εξαιρετικός άνθρωπος και μεγάλη απώλεια».

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Ραγίζει καρδιές η Μπέσσυ Αργυράκη με την ανάρτησή της – “ Τώρα θα τραγουδάς από κει ψηλά…”

Μάλιστα, ο Πασχάλης νωρίτερα είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση, όπου έγραψε: «Εφυγε ο Ρόμπερτ. Ο καλός φίλος. Ο ξεχωριστός συνάδελφος. Ο αξιόλογος μουσικοσυνθέτης-στιχουργός. Ο ήρεμος και ιδιαίτερος ερμηνευτής. Ο μαχητικός και αποτελεσματικός συνδικαλιστής που πάλεψε για τα δίκια του κλάδου των τραγουδιστών. Ο ''Ηλιε μου ήλιε μου'' των POLL.  O ''Σαν ένα όνειρο'' του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.  Ο Ντο φα φα φα στο ''Μάθημα Solfege'' της Eurovision. Ο Αγαπημένος μας Ρόμπερτ. Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΟΥΙΛΙΑΜΣ. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ».

Να θυμίσουμε πως οι δύο τους μαζί με την Μπέσσυ Αργυράκη και την Μαριάννα Τόλη εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 1977 με το τραγούδι “Μάθημα Σολφέζ”, τερματίζοντας στην 5η θέση.

 

 
 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR