counter

Νίκος Κοκλώνης: Έχασε 22 κιλά σε δυόμιση μήνες - "Δεν προλαβαίνω να κάνω γυμναστική"

Νίκος Κοκλώνης: Έχασε 22 κιλά σε δυόμιση μήνες - "Δεν προλαβαίνω να κάνω γυμναστική"
Νίκος Κοκλώνης: Έχασε 22 κιλά σε δυόμιση μήνες - "Δεν προλαβαίνω να κάνω γυμναστική"

Ο Νίκος Κοκλώνης το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, “Happy Day”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε για τα επαγγελματικά του, ενώ αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε μέσα σε 2,5 μήνες.

Δείτε επίσης! Νίκος Κοκλώνης: Η απάντηση όταν ρωτήθηκε για Μπάρκα, Καινούργιου & Τσαγκρίδη - "Το ξεκαθάρισα και στην Κατερίνα και στη Δανάη"

Όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης

«Στο Fame ήμουν 118 κιλά και στο J2US, 96. Σε 2,5 μήνες έχασα 22 κιλά, τρώγοντας σαλάτα-πρωτεΐνη όλη μέρα, πέντε φορές την εβδομάδα. Το Σαββατοκύριακο μου φέρνει κάτι γλυκά η Βίκυ Σταυροπούλου και τα τρώω όλα. Δεν προλαβαίνω να κάνω γυμναστική. Ξυπνάω, πίνω καφέ και πάω γραφείο», αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε: «Νομίζω ότι δουλεύω για να βγάζουν λεφτά οι άλλοι. Ακόμα και στην παρουσίαση που φτιάχνουμε τα budget, βλέπω τι παίρνουν οι παρουσιαστές κι εγώ μηδέν. Είμαι ο παραγωγός… Τώρα αν γίνει κάποια στραβή που ελπίζω να μην γίνει ποτέ νομίζω πως δεν θα έχω κανέναν δίπλα μου ή ελάχιστους. Σε έναν καυγά πάντα κάνω το πρώτο βήμα. Ντρέπομαι. Λέω ότι δεν θέλω να δω μια παρουσιάστρια και μετά την παίρνω τηλέφωνο. Παρουσιαστής είμαι στον Alpha αλλά παραγωγός παντού».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR