counter

Νικολέττα Ράλλη - Μιχάλης Ανδρούτσος: Βάφτισαν την 3χρονη κόρη τους (φωτογραφίες – βίντεο)

Νικολέττα Ράλλη - Μιχάλης Ανδρούτσος: Βάφτισαν την 3χρονη κόρη τους (φωτογραφίες – βίντεο)
Νικολέττα Ράλλη - Μιχάλης Ανδρούτσος: Βάφτισαν την 3χρονη κόρη τους (φωτογραφίες – βίντεο)

Στιγμές ευτυχίας για τη Νικολέττα Ράλλη και τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο, οι οποίοι την Πέμπτη (28/09) βάφτισαν την τριών ετών κόρη τους.

Η νεοφώτιστη πήρε τα ονόματα Σοφία - Αλεξάνδρα, ενώ το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο, καθώς το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει την ξεχωριστή αυτή στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Σοφία θα είναι το όνομά της. Είναι το όνομα της μητέρας του Μιχάλη. Μου άρεσε το όνομα. Το αγαπημένο μου μιούζικαλ είναι το Mamma mia και η κόρη της πρωταγωνίστριας λέγεται Σόφι, πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα», είχε αποκαλύψει η Νικολέττα Ράλλη σε παλαιότερη συνέντευξή.

Διαβάστε επίσης: Nικολέττα Pάλλη: Βρήκε στο χωριό της μία φωτογραφία της από τα καλλιστεία! Την θυμάστε;

Η Νικολέττα Ράλλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους κάποια στιγμιότυπα από τη βάφτιση της κόρης της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Η Νικολέττα Ράλλη για τις δυσκολίες μετά τη γέννηση της κόρης της

«Νομίζω πως το χειρότερο κομμάτι είναι η γέννα, το μαιευτήριο. Παιδιά, τι να σας πω; Μιλάμε για μια περίοδο που, εκτός του ότι επιτρεπόταν μόνο ένα άτομο, ήταν άγριο και μετά, που επίσης δεν ξέραμε τι είναι αυτό και που θα καταλήξει (σ.σ. κορονοϊός), δεν ήρθε και κανένας στο σπίτι για να δει το παιδί. Κανένας, τίποτα, ούτε βοήθεια επαγγελματική ούτε οικογενειακή. Μετά το μαιευτήριο δεν πήγα στο σπίτι μου, δεν μπορούσα. Εμείς είχαμε ο καθένας το σπίτι του από πριν. Δεν το είχαμε αφήσει, προέκυψε μετά η εγκυμοσύνη, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε που θα πάμε να μείνουμε, ήρθε η καραντίνα. Μέναμε μαζί, αλλά είχα και το σπίτι μου. Το είχα πληρωμένο για μεγάλο διάστημα, οπότε δεν το άφησα.

Είχα στήσει το παιδικό δωμάτιο στο δικό μου σπίτι με την προοπτική να καθίσουμε τον πρώτο καιρό εκεί γιατί έμενε δίπλα η μαμά μου. Έφυγα μετά από τέσσερις μαύρες νύκτες και μέρες στο μαιευτήριο. Δεν ξέρω τι ήταν. Τότε δεν πιστεύεις ούτε ότι φταίνε οι ορμόνες ούτε τίποτα, δεν ξέρεις τίποτα. Στα καλά καθούμενα, εντελώς ξαφνικά, εκεί που ξέρω και είμαι σίγουρη ότι είμαι μια γυναίκα που πιάνει την πέτρα και τη στύβει και δεν μασάει πουθενά, ένιωσα ότι σβήνω, χάνομαι, Θεέ μου βοήθεια. Δεν σταμάταγα να κλαίω.  Όχι γιατί γέννησα, “γιατί Θεέ μου;”. Χωρίς λογική, χωρίς τίποτα. Δεν υπήρχε λογική. Δεν ήθελα να πάω στο σπίτι και φοβόμουν πάρα πολύ. Φοβόμουν ότι θα συμβεί κάτι πολύ κακό αν πάω σπίτι μου.

Πήγα σε ψυχίατρο, πήρα και φάρμακα γιατί, με το που έφυγα από το μαιευτήριο, μου έφυγε. Δεν είχα τίποτα. Μου ξαναήρθε όμως αυτή μαυρίλα σε κάποια περίοδο περίπου μετά από έναν μήνα, μπορεί και δύο, με έπιανε κάτι κάθε μέρα μετά τις τρεις το μεσημέρι. Ακολούθησα την αγωγή μου κανονικά. Την ξεκίνησα στους έξι μήνες», είχε εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξή της η Νικολέττα Ράλλη.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram - nikolettaralli

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR