counter

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη - "Δεν ήθελα να μου συμβεί ποτέ αυτό"

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη - "Δεν ήθελα να μου συμβεί ποτέ αυτό"
My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη - "Δεν ήθελα να μου συμβεί ποτέ αυτό"

Το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του "My Style Rocks".

Οι παίκτριες έκαναν την πασαρέλα τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να αποσπάσουν θετικά σχόλια από τους κριτές και από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Το concept ήταν “Ορκωμοσία” και στο τέλος του επεισοδίου νικήτρια αναδείχτηκε η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη.

Ωστόσο, όταν η ίδια σηκώθηκε από τη θέση της και βρέθηκε στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου, ξέσπασε σε κλάματα.

Ο λόγος ήταν η έντονη διαφωνία που είχε νωρίτερα με τη Νικολίνα σχετικά με τις βαθμολογίες.

Δείτε επίσης! Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη: Η επιθυμία για τέταρτο παιδί και η εξομολόγηση - "Είχα δύο αποβολές"

Όσα είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη

«Μου επιτρέπεις να ξεκαθαρίσω κάτι; Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη νίκη μου και δεν την χαίρομαι γιατί και εγώ είμαι απογοητευμένη. Ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω αλλά πραγματικά δεν την χαίρομαι γιατί και εγώ είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και δε μου αρέσει…Συγγνώμη. Συγγνώμη, δεν ήθελα να μου συμβεί ποτέ αυτό. Απλά εγώ εδώ διαγωνίζομαι και δεν έχω κρίνει ποτέ στη ζωή μου. Εδώ δεν ήρθα να κριτικάρω κανέναν γιατί αυτό ακούστηκε. Εμένα όταν μου δίνεται ο λόγος λέω την άποψή μου γι’ αυτό που βλέπω. Από κει και πέρα πάντα ακούω τους κριτές και προσπαθώ να διορθώνομαι. Στεναχωρήθηκα με όσα έγιναν πριν γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω κρίνει και όταν μου δίνεται ο λόγος καλούμαι να λέω την άποψή μου.

Είμαι ένας άνθρωπος που βαθμολογώ την κάθε κοπέλα εκείνη την ώρα γι’ αυτό που βλέπω. Δεν ανταποδίδω βαθμολογίες και ξεχνάω πως βαθμολόγησε εκείνη πριν, πόσο μάλλον να πάω πίσω και να δω τι έγινε την προηγούμενη μέρα, την προηγούμενη βδομάδα, ποτέ. Θα ήθελα να υπερασπιστώ την προσωπικότητά μου και να πω ότι εγώ ποτέ δεν έχω κριτικάρει κανέναν, ποτέ δε βάζω βαθμολογία ανταποδοτικά. Βαθμολογώ την κάθε κοπέλα από αυτό που βλέπω εκείνη την ώρα. Δε βλέπω τι μου έβαλε πριν και ότι ανήκει στο παρελθόν ανήκετε εκεί. Ξεκαθαρίζω τη θέση μου γιατί εγώ βγαίνοντας από εδώ έχω τρία παιδάκια και υπερασπίζομαι την προσωπικότητά μου. Δε μου άρεσε κι εμένα αυτή εικόνα, δεν είμαι χαρούμενη», είπε Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη στην Κατερίνα Καραβάτου.

«Ένιωσα πιεσμένη, δεν την απόλαυσα τη νίκη μου και ήθελα πολύ να νικήσω. Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα και με τα σχόλια των κριτών, όχι μόνο για μένα, γενικά. Πιέστηκα πολύ και ένιωσα ότι ήθελα να υπερασπίσω την προσωπικότητα και τον εαυτό μου γιατί στη ζωή μου δεν έχω μάθει να κρίνω τίποτα και κανέναν», πρόσθεσε η ίδια στην κάμερα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR