counter

Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη: Η επιθυμία για τέταρτο παιδί και η εξομολόγηση - "Είχα δύο αποβολές"

Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη: Η επιθυμία για τέταρτο παιδί και η εξομολόγηση - "Είχα δύο αποβολές"
Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη: Η επιθυμία για τέταρτο παιδί και η εξομολόγηση - "Είχα δύο αποβολές"

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου μίλησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη, η οποία τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο "My Style Rocks".

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ αλλά και στον Αλέξανδρο Πετρίδη.

Δείτε επίσης! My Style Rocks: H Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη αποκάλυψε το love story με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη - "Ήρθε αναπάντεχα"

Όσα είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη

«Πάντα μου άρεσε το στυλ και η μόδα. Το My style rocks είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι αλλά έχω και την ευθύνη του σπιτιού και των τριών παιδιών με τα σχολεία και τις δραστηριότητές τους», ανέφερε αρχικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη.

«Τα παιδιά μου χαίρονται όταν με βλέπουν και ειδικά η κόρη μου που είναι 8 χρόνων που εκείνη με παρότρυνε να δηλώσω συμμετοχή στο My style rocks. Θα ήθελα πολύ να κάνω και τέταρτο παιδί. Μετά τα τρία παιδιά είχα δυο ατυχίες, δύο αποβολές», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Ακόμη, η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη απάντησε σε ερώτηση που της έγινε για τον Αλέξανδρο Πετρίδη: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε μια προηγούμενη συνεργασία μου. Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Είχα κάποιον ρόλο και κάποιες ταμπέλες που εκείνος ήθελε να λανσάρουμε προς τα έξω για να σατιρίζεται. Εγώ παραιτήθηκα από μόνη μου και από τότε είμαι πολύ καλά. Ήταν μια εμπειρία ζωής και να μην ξεχνάμε ότι κάθε άνθρωπος στη ζωή μας είναι ένα πάθημα, ένα μάθημα και ένα δώρο. Εκείνος ο άνθρωπος σίγουρα δεν ήταν το δώρο, αλλά ήταν ένα μάθημα. Δεν γνωρίζω και δεν με απασχολεί αν έχει μαγαζί ο Αλέξανδρος Πετρίδης. Καλές δουλειές να έχει».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR