counter

Μαρία Μπεκατώρου: "Μπήκα στην τηλεόραση με μέσον, όλα ξεκίνησαν από την πρώτη μου επαφή με…"

Μαρία Μπεκατώρου: "Μπήκα στην τηλεόραση με μέσον, όλα ξεκίνησαν από την πρώτη μου επαφή με…"
Μαρία Μπεκατώρου: "Μπήκα στην τηλεόραση με μέσον, όλα ξεκίνησαν από την πρώτη μου επαφή με…"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το πως μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης.

Διαβάστε επίσης! Μαρία Μπεκατώρου: "Ο Αντώνης με έκανε να βρω τις ισορροπίες, γνωριστήκαμε πριν γίνω γνωστή"

Η Μαρία Μπεκατώρου για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση

«Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη μου επαφή με τον Γιώργο Καρατζαφέρη στο Telecity. Μέσο γνωριμίας πήγα εκεί, με μέσον. Είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με το θέαμα, είναι λίγο διαφορετική η ιστορία. Δεν ήταν αυτός ο χώρος που ήθελα να πάω. Ηθοποιός, ήθελα γενικά με το θέαμα. Ήθελα πάρα πολύ την επαφή με τον κόσμο, να τραγουδάω, να χορεύω. Ο μπαμπάς μου ο συχωρεμένος δεν ήθελε καθόλου αυτό. Τότε ήταν μια άλλη εποχή, ήταν αυστηρός ο μπαμπάς μου, με πρόσεχε, ήμουν μοναχοπαίδι. Πήγα στις Καλόγριες, ήθελε κάτι άλλο για εμένα. Δεν το έπεισα. Αυτός έκανε αυτό που ήθελε. Είχαμε μία πολύ καλή σχέση με την οικογένεια Βούλτεψη και τότε η Σοφία Βούλτεψη δούλευε στις “Εικόνες” και είχαν κανονίσει κρυφά να με πάει να δω τον χώρο. Δεν δούλεψα ποτέ εκεί», είπε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου και συνέχισε:

«Πήγα λοιπόν στο Telecity, μου άνοιξε διάπλατα τις πόρτες ο Γιώργος Καρατζαφέρης και η γυναίκα του και μένω εκεί για πολλά χρόνια. Έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Η πρώτη μου συνέντευξη ήταν στην εκπομπή του Θοδωρή Ρακιτζή με τον Στέφανο Κορκολή…Έτρεχα με το μικρόφωνο…Μου άρεσε αυτό που έκανα, που γνώριζα κόσμο και καλλιτέχνες, δεν σκέφτηκα ποτέ αν θα διαπρέψω. Περνούσα ωραία, ήμουν ευτυχισμένη. Μετά από κάποιον καιρό πήρα την εκπομπή μου, ήμουν απόλυτα ελεύθερη, ήμουν ευτυχισμένη και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα φύγω από εκεί. Ποτέ! Δεν είχα σκεφτεί ποτέ το παραπέρα.  Και για να φύγω από το κανάλι πήρα άδεια από τον Καρατζαφέρη. Αν μου έλεγε “δεν φεύγεις, θα κάτσεις εδώ”, θα καθόμουν, γιατί ήταν το σπίτι μου εκεί. Όχι βασίλισσα, όχι ό,τι ήθελα! Τι υποχρέωση έχω σε αυτούς τους ανθρώπους! Ήταν το σπίτι μου, σαν να είναι το κανάλι δικό μου». 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR