counter

Μαρία Μενούνος: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον έναν χρόνο από το χειρουργείο στο πάγκρεας

Μαρία Μενούνος: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον έναν χρόνο από το χειρουργείο στο πάγκρεας
Μαρία Μενούνος: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον έναν χρόνο από το χειρουργείο στο πάγκρεας

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μαρία Μενούνος, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και συγκεκριμένα με τον όγκο, με τον οποίο διαγνώστηκε στο πάγκρεας.

Η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, με στιγμές της ίδιας μέσα στο νοσοκομείο, ενώ σε αυτό φαίνεται και ο σύζυγός της.

Διαβάστε επίσης: Mαρία Mενούνος: Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας της, "Ο γιατρός αφαίρεσε τον όγκο στο πάγκρεας, τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου"

Στο μήνυμά της η Μαρία Μενούνος εξήγησε πόσο δύσκολα πέρασε την περίοδο εκείνη, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ήταν κοντά της, ενώ σχολίασε πόσο πολύ άλλαξε η ζωή της με τον ερχομό της κόρης της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος:

"Πέρασε επίσημα 1 χρόνος από την επέμβαση στο πάγκρεας. Κοιτάζοντας πίσω (μου φαίνεται σαν να έχει περάσει πολύς καιρός) και βλέποντας τα βίντεο-ημερολόγια, είναι τρελό να βλέπω πού βρίσκομαι τώρα. Τότε ήμουν φοβισμένη. Είχα ένα μωρό στα σκαριά και μόλις είχα επισκεφτεί ένα γραφείο ογκολόγου όπου έμαθα ότι χρειαζόμουν επέμβαση στην κοιλιά! Καρκίνος; Ουάου.

Είχα ένα καταπληκτικό σύστημα υποστήριξης, για το οποίο θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Ο Κεβ κοιμόταν στο νοσοκομείο καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Την ημέρα, είχα τον μπαμπά μου, την Ντέμι και μερικούς από τους αγαπημένους μου φίλους, την Ρέιτσελ, τον γιατρό (που μου έκανε την ενεργειακή εργασία) και την Tαμάρ που ήρθε αεροπορικώς από τις Μπαχάμες για να είναι μαζί μου.

Έχω ευχαριστήσει τους γιατρούς μου σε άλλες αναρτήσεις, αλλά ένα χρόνο μετά πρέπει να βεβαιωθώ ότι ευχαριστώ και τους αγαπημένους μου. Μαζί με την πίστη μου, όλοι αυτοί με βοήθησαν να αποκτήσω το θαύμα της θεραπείας και της μητρότητας. Ευχαριστώ και πάλι. Παραμένω για πάντα ευγνώμων" έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Μενούνος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR