counter

"Λύγισε" η Τατιάνα Στεφανίδου: "Συγκίνηση, είναι μεγάλη μου τιμή που είστε εδώ"

"Λύγισε" η Τατιάνα Στεφανίδου: "Συγκίνηση, είναι μεγάλη μου τιμή που είστε εδώ"
"Λύγισε" η Τατιάνα Στεφανίδου: "Συγκίνηση, είναι μεγάλη μου τιμή που είστε εδώ"

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 25/3 ο πατέρας του 29χρονου πιλότου, Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, που στις 30 Ιανουαρίου 2023 έχασε τη ζωή του από την πτώση του phantom στην Ανδραβίδα.

Η παρουσιάστρια μετά το εισαγωγικό βίντεο για τον χαμό του 29χρονου πιλότου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή της ευχαριστώντας τον πατέρα του, κ. Κώστα Τουρούτσικα που βρέθηκε κοντά της προκειμένου να μιλήσει για την απώλεια του παιδιού του!

«Τους σύγχρονους ήρωες δεν πρέπει να τους ξεχνάμε. Είστε σήμερα εδώ εκπροσωπώντας όλους τους ήρωες πιλότους, τις οικογένειές τους, βλέποντας εδώ μπροστά μου με απόλυτο σεβασμό και συγκίνηση θέλω να σας πω…συγκίνηση μεγάλη, το σπαθί, το πηλήκιο και την σημαία…είναι μεγάλη μου τιμή που είστε εδώ, ειλικρινά σας το λέω, το νιώθω μέσα από την καρδιά μου. Δεν είμαστε σήμερα εδώ για να κλάψουμε, ούτε να συγκινηθούμε…», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου μη μπορώντας να συγκρατήσει την συγκίνησή της.

Δείτε επίσης - Μάριος - Μιχαήλ Τουρούτσικας: Σπάραξαν οι γονείς του την ώρα της ταφής - "Eίσαι ψηλά αγόρι μου"

«Ο πόνος είναι ίδιος με όλων των γονέων που χάνουν κάποιο παιδί. Δεν διαφέρει ο δικός μου ο πόνος. Απλά σε μένα, επειδή ο Μάριος θυσιάστηκε για την πατρίδα, υπάρχει κάποιο βάλσαμο στην πληγή. Δεν την επουλώνει την πληγή, απαλύνει λίγο τον πόνο, πατριωτικά μιλώντας. Το πόρισμα που βγήκε έγραφε ότι έπεσαν και οι δύο πιλότοι σε εντεταλμένη υπηρεσία. Δηλαδή ξύπνησαν στις 5 το πρωί να πάνε να πετάξουν. Ήξερε ότι μπορεί να μη γυρίσει πίσω, είμαι σίγουρος για αυτό. Όλοι τους το ξέρουν. Ξεκινάω να πετάξω και δεν ξέρω αν θα γυρίσω. Βρήκαμε το μπουφάν του κρεμασμένο με την εικόνα της Παναγίας μέσα, μαζί με ένα κομποσκοίνι. Ο γιος μου ήταν πολύ θρησκευόμενο άτομο. Ένα χρόνο μετά δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Είμαι όμως περήφανος για τη χώρα μου γιατί η Ελλάδα θα συνεχίσει να βγάζει παιδιά σαν τον Μάριο», ανέφερε ο Κώστας Τουρούτσικας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR