counter

Κώστας Δόξας: "Έχει βγει το διαζύγιο μου, τώρα μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου"

Κώστας Δόξας: "Έχει βγει το διαζύγιο μου, τώρα μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου"
Κώστας Δόξας: "Έχει βγει το διαζύγιο μου, τώρα μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου"

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και την Μένια Κούκου μίλησε ο Κώστας Δόξας. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως βγήκε το διαζύγιό του με την Μαρία Δεληθανάση και είπε πως τώρα μπορεί να φτιάξει τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης! Ο Κώστας Δόξας για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του: "Στεναχωρήθηκαν οι δικοί μου άνθρωποι"

Ο Κώστας Δόξας για το διαζύγιο του  

«Έχει βγει το διαζύγιο μου. Ναι, τώρα μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, γιατί να μη μπορώ; Ποιος θα μου έλεγε να μην κάνω ό,τι θέλω στη ζωή μου; Ελεύθερος δεν είμαι; Και νομικά είμαι ελεύθερος… Φοβερή η διαδικασία με τα δικαστήρια και κοστοβόρα. Πάντως, όλα πάνε καλά.

Ανεβαίνω κάποιες μέρες της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη που τις περνάω με την κόρη μου. Περνάμε υπέροχα, κάνουμε τις δραστηριότητές μας κάνουμε τις βόλτες μας, διαβάζουμε, γιατί έχει μπει κι αυτό στο πρόγραμμα, έχουμε διαβάσματα, πηγαίνει Α’ Δημοτικού. Είναι μια πολύ ωραία “χορογραφία” ημέρας. Είναι γεμάτη η μέρα, περνάμε καλά, γυρίζουμε σπίτι και πέφτουμε κατάκοποι για ύπνο.

Υπάρχει η τάση να κριτικάρουμε. Εμένα μου έκανε πάρα πολύ καλό η κριτική γιατί έχω δει πως είναι να μην είσαι τραγουδιστής. Έχω δει πως είναι να χτίζεις κάτι, να φτιάχνεις μια μάσκα, να τη φοράς και να είσαι ο Δόξας, ο τραγουδιστής που τον ξέρουν και πως είναι να είσαι χωρίς αυτό…

Είδα πως είναι να μην είσαι φίλος με τους φίλους σου ή με αυτούς που νόμιζες ότι είναι φίλοι σου. Το λες και λυτρωτικό. Είδα τη μητέρα μου, τον αδελφό μου, τον πατέρα μου, είδα κάποιους που με στήριξαν. Οι φίλοι μου, από 15-20 γίνανε 2-3… Οι φίλοι είναι πολύ δύσκολο κομμάτι» είπε ο Κώστας Δόξας.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR