counter

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό. Η παρουσιάστρια περιμένει τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και όπως είναι αναμενόμενο πλέει σε πελάγη ευτυχίας. 

 «Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται.  Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις τηλεοπτικές κάμερες όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Διαβάστε επίσης! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει τα γεύματα που ετοίμασε για τον σύζυγό της και τον γιο τους Βλάσση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συχνά μέσα από τα social media μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και αυτό έκανε και πρόσφατα. Η παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου μέσα στο ασανσέρ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορά ένα oversized λευκό πουκάμισο, ωστόσο -όπως μπορείτε να δείτε- η κοιλίτσα έχει αρχίσει να φαίνεται.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR