counter

Kim Kardashian: 16 άτομα συνελήφθησαν για τη ληστεία σε βάρος της

Kim Kardashian: 16 άτομα συνελήφθησαν για τη ληστεία σε βάρος της
Kim Kardashian: 16 άτομα συνελήφθησαν για τη ληστεία σε βάρος της

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά δεκαέξι άτομα συνελήφθησαν για τη ληστεία της Kim Kardashian στο πολυτελές διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στο Παρίσι. Η ληστεία έγινε στις 3 Οκτωβρίου 2016 τα ξημερώματα. Πέντε άτομα ντυμένα με στολές αστυνομικών, ακινητοποίησαν την Kardashian με την απειλή όπλων και, αφού την κλείδωσαν στο μπάνιο, πήραν τη λεία τους και έφυγαν. Ποια ήταν αυτή; Ούτε λίγο, ούτε πολύ κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ!

Από τότε, οι γαλλικές αρχές διεξήγαγαν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τους ληστές και να εξιχνιάσουν την υπόθεση ούτως ώστε να ηρεμήσει λίγο και η Kim η οποία κάθε φορά που θυμάται τη σκηνή, αναστατώνεται απίστευτα όπως είδαμε να λέει στο trailer για τη νέα σεζόν του “Keeping Up With The Kardashians”.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η πλειοψηφία των συλληφθέντων ανήκει στην ηλικιακή ομάδα των 50+, ενώ ένας από αυτούς είναι 72 ετών! Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, οι αρχές θα πρέπει να αποφανθούν αν στοιχειοθετούνται κατηγορίες εναντίον τους εντός 96 ωρών, διαφορετικά θα πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι και να συνεχιστούν οι έρευνες.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR