counter

30 διάσημες φιλίες που σίγουρα κάποιες θα σε εκπλήξουν!

30 διάσημες φιλίες που σίγουρα κάποιες θα σε εκπλήξουν!
30 διάσημες φιλίες που σίγουρα κάποιες θα σε εκπλήξουν!

Τους βλέπεις στην τηλεόραση, στα περιοδικά, σε σήριαλ ή και σε εκπομπές, στο θέατρο ή στην μουσική σκηνή.

Είναι άτομα εξαιρετικά δημοφιλή και όμως, για κάποιους από αυτούς δεν ξέρεις ότι είναι κολλητοί φίλοι! Παγκόσμια Ημέρα φιλίας σήμερα 30/7 και το FTHIS.GR έχει ετοιμάσει ένα αφιέρωμα με 30 διάσημες φιλίες, από Ελλάδα και εξωτερικό που πολλές από αυτές θα σε εκπλήξουν.

30 διάσημες φιλίες

H Σοφία Φαραζή και ο Αντίνοος Αλμπάνης, είναι κολλητοί και μάλιστα τους έχουμε δει πριν χρόνια, στο "Λίτσα.com" του ΑΝΤ1 να υποδύονται το ζευγάρι!  Έχω φίλους στον χώρο από όταν ξεκίνησα", έχει πει σε συνέντευξή της η Σοφία Φαραζή. Ένας εξ αυτών είναι και ο Αντίνοος Αλμπάνης.

"Έχω φοβερή αδυναμία στον Αντίνοο. Δεν έχω να πω κάτι για την υγεία του γιατί είναι καλά. Για μένα ήταν καλά από την πρώτη στιγμή που μου το ανακοίνωσε, λίγο μετά το Πάσχα. Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι θα πάει κάτι στραβά", ανέφερε η ηθοποιός, όταν μίλησε για το πρόβλημα υγείας του Αντίνοου Αλμπάνη. Οι δυο τους κάνουν πολλή παρέα, κάνουν κοινές διακοπές και είναι πραγματικά αχώριστοι! 

Τι κι αν η μία υπηρετεί την ενημέρωση και η άλλη την ψυχαγωγία; Η Μάρα Ζαχαρέα και η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι κολλητές φίλες και δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει μαζί, είτε στην Πάρο (στην παρέα τους είναι συχνά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή), είτε και σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Η Μάρα Ζαχαρέα μάλιστα, έχει δώσει πάρα πολλές φορές συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου αλλά σίγουρα αυτά που λένε off the record, είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντα... Και δεν είναι τυχαίο που στο Instagram της Μάρας Ζαχαρέα θα συναντήσουμε πολλές φωτογραφίες με την αγαπημένη της φίλη.

 

Είναι κούκλοι, είναι ηθοποιοί και δεν είναι λίγες οι φορές που ο ένας, συμβουλεύεται τον άλλον όπως έχουν πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους. Ο George Clooney και ο Brad Pitt έπαιξαν τους καλύτερους φίλους και όχι μόνο στην τριλογία Ocean’s Eleven. Όλοι στο γύρισμα ξεκαρδίζονταν με τις φάρσες που έκανε ο ένας στον άλλον και ο  George Clooney έχει πει σε συνέντευξή του για τα... μαρτύρια που κάνουν μεταξύ τους.

"Έχω κάνει μερικά απαίσια πράγματα στον Brad και ο Brad έχει κάνει αρκετά απαίσια πράγματα σε μένα επίσης". Αξίζει να σημειώσουμε ότι όταν ο Brad Pitt και η Angelina Jolie χώρισαν, οι φήμες ήθελαν τη φιλία τους να περνάει κρίση αλλά κάτι τέτοιο αποδείχθηκε αναληθές.

 

 

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Παντελής Τουτουντζής συνδέονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με μια στενή φιλία και μάλιστα η τραγουδίστρια έχει βαφτίσει τα παιδιά του. Ο Παντελής Τουτουντζής έχει μιλήσει για την κολλητή του φίλη και σε συνέντευξή του ανέφερε: "Η Ελένη ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, ήταν ο φάρος μου. Αυτό θα το λέω πάντα, γιατί μερικοί άνθρωποι όταν λυγίζεις και σε σηκώνουν για να ολοκληρώσεις τον στόχο σου είναι και οι πιο σημαντικοί που έχουν έρθει στη ζωή μας. Δεν μας άφησε ούτε μία στιγμή να λυγίσουμε. Ακόμα κι όταν έλεγα ότι δεν βγαίνει κάπου όλο αυτό και δεν υπάρχει λύση, ήταν δίπλα μου και μου έλεγε: ό,τι έχω είναι δικό σου, ό,τι λεφτά έχω μαζέψει όσα χρόνια δουλεύω είναι στη διάθεσή σου για εξετάσεις ή οτιδήποτε χρειαστεί. Αυτό ήταν συγκινητικό. Το είπε και το εννοούσε".

"Στα δύσκολα η Ελένη είναι η πιο καλή ψυχή που έχω γνωρίσει. Γι’ αυτό έγινε νονά των παιδιών μου, όχι για το φαίνεσθαι. Η Ελένη δένεται με τους ανθρώπους, όπως κι εγώ. Το να αγαπάς είναι full job. Πιστεύω στις old-school σχέσεις, που γινόμασταν σαν οικογένειες", σημείωσε ο Παντελής Τουτουντζής.

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Όλγα Λαφαζάνη, εκτός από κολλητές φίλες είναι και κουμπάρες, αφού η πρώτη, έχει βαφτίσει την κόρη της δεύτερης. Οι δυο τους μετρούν πάνω από μια δεκαετία φιλίας, ενώ συνεργάζονται και στο Happy Day. "Μου είχε εκφράσει την επιθυμία της να βαφτίσει τη μικρή. Θεωρώ ότι είναι η καταλληλότερη", έχει αναφέρει η Όλγα Λαφαζάνη και σίγουρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια εξαιρετική νονά, πέρα από φίλη!

 

Η Κατερίνα Λιόλιου και η Έλενα Κώνστα είναι εκτός από πολύ εντυπωσιακές γυναίκες και αχώριστες φίλες! Γνωρίστηκαν πριν χρόνια μέσω κοινών γνωστών και κόλλησαν αμέσως, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει μαζί σε κοινές εμφανίσεις. Όποτε τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους περνούν χρόνο μαζί, είτε για καφέ, είτε για μπάνιο τώρα το καλοκαίρι και σίγουρα το συγκεκριμένο δίδυμο δεν περνά απαρατήρητο...

 

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Κούτρας είναι δύο πολύ αγαπημένοι φίλοι από το 2019 αν και αισθάνονται ότι είναι κολλητοί μια ολόκληρη ζωή. Από την πρώτη στιγμή, στα εύκολα και στα δύσκολα ο ένας στηρίζει ουσιαστικά τον άλλον, ενώ ο Χρήστος Κούτρας έχει άριστες σχέσεις και με τη σύζυγο του Γιώργου, Δώρα Δημητροπούλου όπως και με τα τρία τους παιδιά Βασίλη, Χάρη & Άγγελο. Μέσα από τη δυνατή τους φιλία που βασίζεται στην αγάπη, στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό, προέκυψε και συνεργασία όταν ο δημοσιογράφος ανέλαβε την αρχισυνταξία στην καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του επιτυχημένου τραγουδιστή τη σεζόν 2020 - 2021.

 

Ο Jimmy Fallon και ο Justin Timberlake συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2003, όταν παρουσίασαν μαζί ένα σκετς στην εκπομπή Saturday Night Live και από τότε, είναι επίσης αχώριστοι! Μάλιστα ο Justin έχει γράψει μέχρι και ένα κείμενο που αφορούσε τον Fallon και την επιρροή του στο κοινό, όταν μπήκε στη λίστα του Time Magazine με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους.

 

Είναι νέες, πολύ όμορφες, ιδιαίτερα ταλαντούχες και κολλητές φίλες! Ο λόγος για την Ελένη Βουλγαράκη και την Ιλένια Ουίλιαμς που είναι επίσης αχώριστες εδώ και χρόνια. Γνωρίστηκαν λόγω της δουλειάς τους αλλά ακόμα και όταν η Ιλένια άφησε τα τηλεοπτικά πλατό για την πίστα, η Ελένη την στήριξε, όπως κάθε καλή φίλη θα έκανε. Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο η μια με την άλλη, είτε κάνοντας γυμναστική (που λατρεύουν) είτε απλά χαλαρώνοντας...

 

Γνωρίστηκαν στα τηλεοπτικά πλατό, αφού η Μαίρη Παλιαλέξη είναι η αρχισυντάκτρια του Happy Day και η Ελένη Τσολάκη ήταν στην ομάδα της εκπομπής, γράφοντας ιστορία με τον... καιρό αλλά και τον χορό της. Είναι δυναμικές, άψογες επαγγελματίες και αχώριστες φίλες και μάλιστα πρόσφατα έκαναν οι δυο τους διακοπές στη Σαντορίνη, φορτίζοντας τις μπαταρίες τους για την επόμενη σεζόν που αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα...

 

Η Μαρία Μπεκατώρου γνωρίστηκε με τον Χρήστο Χολίδη στο "Just the two of us" ως διαγωνιζόμενο ζευγάρι, όπου "έδεσαν" από την πρώτη στιμγή και με την πάροδο του χρόνου έγιναν φίλοι. Η Μαρία Μπεκατώρου είναι δίπλα του σε κάθε σημαντική του στιγμή ενώ το γεγονός που τους έφερε ακόμα πιο κοντά και η παρουσιάστρια τον νιώθει πια σαν αδερφό της, ήταν όταν πέθανε ο πατέρας της. Ο τραγουδιστής όταν έμαθε το χαμό του πήγε στην Κεφαλλονιά για να είναι δίπλα στη φίλη του την ημέρα της κηδείας. Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν, αλλά η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης, παραμένουν αχώριστοι!

 

Αν δεν είναι αυτές τα απόλυτα "Φιλαράκια", τότε ποιοι είναι; Είτε είσαι fan της σειράς, είτε όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρεις ότι  η Jennifer Aniston και η Courteney Cox γνωρίστηκαν το 1994 στα γυρίσματα της σειράς και από τότε έγιναν κολλητές. Η Jennifer μάλιστα έχει πει ότι έχει μείνει στον ξενώνα της Courtney όταν περνούσε δύσκολες στιγμές ενώ έχει γίνει και νονά στην Coco, την κόρη της Court.

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά είναι επίσης αυτοκόλλητες φίλες και μάλιστα η πρώτη, έχει βαφτίσει την κόρη της δεύτερης, Έιντα.  "Ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Ο ρόλος της νονάς είναι ιερός, η σχέση βαθιά και ουσιαστική. Σου την εμπιστεύομαι Σίσσυ Χρηστίδου με αγάπη" είχε αναφέρει στο instagram η Χριστίνα Κοντοβά με την παρουσιάστρια να της απαντά: "Πάντα δίπλα σου, για να σταθούμε πίσω της, σαν λέαινες απέναντι στον δρόμο της που ανοίγει…"

 

Η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι εκτός από συνεργάτιδες και πολύ καλές φίλες. Μάλιστα, το μοντέλο την φωνάζει mother! Η booker μοντέλων μίλησε στο περιοδικό HELLO! και στην ερώτηση, γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι τόσο σημαντική για εκείνη, απάντησε:

«Γιατί είναι το παιδί που δεν έχω. Όλα αυτά τα χρόνια, μου έχει βγάλει τα συναισθήματα που θα μου έβγαζε ένα παιδί. Η Ηλιάνα είναι πολύ καλός καπετάνιος. Ακόμα και από τις λύπες της βγαίνει πάντα πιο δυνατή γιατί είναι ώριμη». "Τη φωνάζω «Mother». Κάθε άνθρωπος σου βγάζει κάτι διαφορετικό, μια προστασία, μια αγάπη. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που βλέπεις στους άλλους και τα συνδυάζεις με τη μαμά όπως την έχεις στο μυαλό σου. Οπότε παίρνεις τα στοιχεία και σου βγαίνει να αποκαλέσεις και κάποιον άλλο με τον αντίστοιχο τρόπο", έχει πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την Έλενα Χριστοπούλου.

 

Άλλο ένα ζευγάρι καλών φίλων που γνωρίστηκαν στην δουλειά είναι η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ή αλλιώς ο "Ραφαηλίδης της", όπως τον αποκαλεί. Είναι αχώριστοι εντός και εκτός τηλεοπτικών πλατό και ο Παναγιώτης, έχει σταθεί στο πλευρό της Εβελίνας σε πολλές δύσκολες στιγμές, όπως και εκείνη φυσικά. Αυτή τη περίοδο πάντως, είναι και οι δυο στα καλύτερά τους και απολαμβάνουν τις διακοπές τους!

 

Άλλη μια φιλία που ξεκίνησε στα τηλεοπτικά πλατό και συνέχισε επί σειρά ετών, είναι και εκείνη της Ελεονώρας Μελέτη με την Φλορίντα Πετρουτσέλι. Γνωρίστηκαν στο Star, όταν η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίαζε την "Πρωινή Μελέτη" και μάλιστα, βάφτισε και τον γιο της Φλορίντα. "Ταιριάζουμε πολύ με αυτό το κορίτσι. Στα φώτα μας αλλά κ στα σκοτάδια μας. Κ αυτά τα κοινά σημεία αναφοράς μάς έφεραν κοντά. Έχουμε ζήσει μεγάλες επιτυχίες μαζί, μεγάλες δυσκολίες, παράλληλες εμπειριες ζωής, αμέτρητες κουβέντες, που μας ένωσαν με σχέση πλέον οικογενειακή.

Η Φλο έχει τον τρόπο… έχει πάντα τη κατάλληλη λέξη. Είναι για μένα αδελφή", έχει πει η Ελεονώρα Μελέτη. «Η Ελεονώρα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Η σχέση μας βασίζεται στην ειλικρίνεια Βγαίνουμε συχνά έξω μαζί με τους άντρες και τα παιδιά μας και έχουμε μια κοινή πορεία όσον αφορά την ταχύτητα με την οποία εξελίχθηκαν τα πράγματα στην προσωπική μας ζωή. Εκείνη γέννησε τρεις μήνες πριν από μένα. Ένα μεσημέρι που ήμουν στον Alpha, με πήρε, τηλέφωνο και μου είπε "είμαι έγκυος, αλλά δεν το ξέρει κανείς". Μετά από τρεις μήνες έμεινα εγώ. Πιστεύω πως οι κόρες μας θα γίνουν κολλητές», έχει πει με την σειρά της η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

 

Ο Leonardo DiCaprio και ο Tobey Maguire υποδύθηκαν τους φίλους στην ταινία The Great Gatsby του 2013 και σίγουρα δεν δυσκολεύτηκαν πολύ, μιας και είναι πολύ καλοί φίλοι και στην ζωή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν ως ηθοποιοί – παιδιά που έκαναν οντισιόν για έναν τηλεοπτικό ρόλο στα 90s και φυσικά έχουν συνεργαστεί πολλές φορές . Ο Leonardo DiCaprio ήταν εκείνος που του ζήτησε να γίνουν φίλοι, καθώς τότε ο Maquire ήταν πιο γνωστός στον χώρο.

«Έχουμε ατέλειωτες συζητήσεις για projects και διαφωνούμε και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε όλη την πορεία μας», έχει πει ο DiCaprio. «Ο Leo κι εγώ έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη και μεγάλη εκτίμηση ο ένας για τον άλλο», ανέφερε ο Tobey Maguire.

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς, εκτός από ηθοποιοί και παρουσιαστές, είναι και δύο κολλητοί φίλοι. Η σχέση τους είναι μοναδική, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Ζέτα έχει κάνει δημόσια χιούμορ στον κολλητό της φίλο, Νίκο. Γνωρίστηκαν μέσω δουλειάς και μάλιστα, πριν χρόνια, παρουσίαζαν και βραδινή εκπομπή στον ΑΝΤ1. Αξίζει να σημειώσουμε φυσικά, ότι έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές και στο θέατρο αλλά και την τηλεόραση και μάλιστα η πρώτη τους συνεργασία, ήταν στη σειρά  «Νιρβάνα», το 2001! "Δέσαμε αμέσως. Ο Νίκος έχει τρομερό χιούμορ και με έκανε να νιώσω ασφάλεια από την πρώτη στιγμή", έχει αναφέρει για εκείνον η Ζέτα Μακρυπούλια.

 

Ιδιαίτερα δεμένες, είναι και οι κολλητές φίλες (και επίσης ηθοποιοί) Βάσω Λασκαράκη και Αθηνά Οικονομάκου. Η φιλία της Βάσως Λασκαράκη και της Αθηνάς Οικονομάκου μετρά 10 ολόκληρα χρόνια με την πρώτη να έχει βαφτίσει τον γιο της δεύτερης, τον Μάξιμο. Γνωρίστηκαν στα πρώτα βήματά τους στην υποκριτική και από τότε είναι αχώριστες. «Συναντηθήκαμε στα “Κλεμμένα Όνειρα” παίζοντας τις αντίζηλες. Εκεί δεθήκαμε, από εκεί ξεκίνησε το κακό», αστειεύτηκε η Βάσω Λασκαράκη.

Αυτό που την τράβηξε σε εκείνη ήταν η αισιοδοξία της και η στήριξη που παρείχε στα κοντινά της πρόσωπα. «Αν της πεις “αυτό δεν μπορώ να το κάνω” θα σου πει “μπορείς”, πιστεύει ότι όλα τα μπορεί και αν δεν μπορούν θα είναι εκεί για να τα μπορούν».

Η Αθηνά Οικονομάκου από την άλλη ξεχώρισε σε εκείνη την ακεραιότητά της. Όμως, γιατί πίστευε όταν πρωτογνωρίστηκαν ότι δεν τη συμπαθούσε;

«Η Βάσω είναι ένας άνθρωπος πολύ μαζεμένος και εσωστρεφής σε σημείο παρεξηγήσιμο. Σου προκαλεί ενδιαφέρον να την μάθεις γιατί καταλαβαίνεις ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι τόσο απλό. Τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας, εγώ νόμιζα ότι μπορεί και να μη με συμπαθεί, τόσο πολύ. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Βάσω είναι ένας άνθρωπος τόσο ηθικός και ακέραιος που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που θα ήθελες να έχεις για φίλο σου μια ολόκληρη ζωή», είπε η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή τους παλαιότερα. 

 


Είναι ο φύλακας άγγελός της και εκείνη, τον λατρεύει! Ο λόγος για το Νίκο Κοκλώνη και την Κατερίνα Καινούργιου που εκτός από συνεργάτες, είναι και "οικογένεια"! "Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωή και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου.

Από τότε που τον γνώρισα έχω έναν φύλακα άγγελο που ότι και να συμβεί είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Επειδή νιώθω πολύ μόνη στη ζωή μου, εννοώ ότι έχω την οικογένειά μου, αλλά δεν έχω ένα σύντροφο που ιδανικά θα ήθελα, μπορεί να μου συμβεί μελλοντικά, ο Νίκος είναι ο άνθρωπός μου και συγκινούμαι", έχει αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου. 

Ο Νίκος Κοκλώνης, έχει γράψει για την φιλία τους ένα ιδιαίτερα ταιριαστό quote: «Λένε ότι οι αληθινοί φίλοι πρέπει πάντα να κρατάνε το χέρι ο ένας του άλλου, αλλά οι αληθινοί φίλοι δεν χρειάζεται να κρατούν χέρια. Επειδή ξέρουν ότι το άλλο χέρι θα είναι πάντα εκεί».

 

Η καριέρα του Matt Damon ξεκίνησε δίπλα στον Ben Affleck όταν έγραψαν μαζί το σενάριο για την δραματική ταινία “Good Will Hunting” το 1997 που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αφού τότε οι δύο ηθοποιοί κέρδισαν το βραβείο της Ακαδημίας για το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο και Χρυσή Σφαίρα για το καλύτερο σενάριο. 

Η σχέση τους βέβαια ήταν ήδη στενή πριν την μεγάλη επιτυχία τους, καθώς ήταν φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια και αργότερα συγκάτοικοι. Τα χρόνια πέρασαν αλλά οι δύο φίλοι και stars επέλεξαν να είναι γείτονες καθώς ο Damon αγόρασε σπίτι δίπλα στην κατοικία που είχε ο Affleck στο Los Angeles!

 

Είναι τόσο αχώριστοι, τόσο αυτοκόλλητοι και τόσο δημοφιλείς, ώστε πολλοί να ρωτούν αν είναι ζευγάρι, ειδικά μετά τον χωρισμό που είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο Fipster, ή αλλιώς Φίλιππος Ιωάννου αντιμετωπίζει τις όποιες ερωτήσεις με χιούμορ και μάλιστα πρόσφατα είχε απαντήσει: «Πραγματικά εγώ είμαι σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου και πια το δηλώνω. Ναι, Ρούλα Βροχοπούλου! Δεν κατάλαβα γιατί έγινε όλο αυτό με την συνέντευξη. Ξέρεις τι; Μπορεί κάποια πράγματα να ήταν παραπανίσια γιατί έχουμε μια οικειότητα με τον Κωνσταντίνο και είμαστε φίλοι αλλά μιλάμε για το YouTube, όπου είμαστε λίγο πιο άνετοι. Αν σε κάποιους δεν άρεσε αυτή η συνέντευξη, το δέχομαι». 

 

Η φιλία της Αποστολίας Ζώη και του Δημήτρη Γιαννέτου μετρά πολλά χρόνια. Αν και τους χωρίζει πλέον η απόσταση, αφού ο hair stylist ζει στην Αμερική, αλλά τα συναισθήματά τους δεν έχουν αλλάξει και για αυτό τακτικά βρίσκουν ευικαρίες για συνάντηση είτε στην Αμερική είτε κάπου αλλού στο εξωτερικό συνδυάζοντάς τα ταξίδια τους.

 

Πάνω από 10 χρόνια μετράει η φιλία της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Μαίρης Συνατσάκη και μάλιστα η πρώτη, θα βαφτίσει την κόρη της Μαίρης. "Φίλες, περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με φίλες που σας ωθούν να είστε και να πράττετε καλύτερα. Χωρίς δράμα ή χάος. Απλά υψηλότεροι στόχοι, ψηλά τακούνια, γέλια και θετική ενέργεια. Χωρίς ζήλια ή επισκίαση. Απλά αναδεικνύοντας το απόλυτο καλύτερο η μία στην άλλη", είχε γράψει σε ανάρτησή της παλαιότερα η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία περιελάμβανε μια φωτογραφία της Ντορέττας. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ντορέττα Παπαδημητρίου συνοδεύει την καλύτερή της φίλη σε βόλτες με τη μέλλουσα βαφτιστήρα της.

 

Η μία θαυμάζει πολύ την άλλη, είναι κορυφαίες ηθοποιοί και παράλληλα κολλητές φίλες. Η Kristen Stewart και η Julianne Moore έχουν μοιραστεί πολλές δύσκολες στιγμές, πολλές όμορφες στιγμές και αναμφίβολα είναι από τα "ντουέτα" φίλων που κερδίζουν τις εντυπώσεις και όχι άδικα...

 

Είναι λαμπερές, είναι αυτοκόλλητες και κουμπάρες, αφού η δεύτερη έχει βαφτίσει την κόρη της πρώτης! Η Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσαλά είναι φίλες πάνω από 10 χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που η μία, ζητάει τις συμβουλές της άλλης. Η Μαριέττα επισκέπτεται την Καλομοίρα εξαιρετικά συχνά στην Αμερική και οι δυο τους είναι η απόδειξη ότι η φιλία, δεν κοιτάει αποστάσεις...

 


Η σχέση της Selena Gomez με τον Nick Jonas μπορεί να μην κράτησε, αλλά η φιλία της με την Taylor Swift, την οποία και γνώρισε μέσω του Nick μετράει χρόνια! Η μία πάντα υποστηρίζει την άλλη και όπως η Swift έχει αναφέρει θα κάνει τα πάντα για την κολλητή της. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 2008.

 

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι άλλη μια δυάδα φίλων που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Εκείνη ραδιοφωνική παραγωγός, εκείνος τραγουδιστής, γνωρίστηκαν μέσα από τη δουλειά τους και σύντομα έγιναν αχώριστοι! Η σχέση τους βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στην ειλικρίνεια, βασικά συστατικά για μια δυνατή φιλία.

 

Σε συνέντευξή τους στο περιοδικό W, η Emma Stone και η Jennifer Lawrence, μίλησαν για τα πράγματα που έχουν κοινά, όπως την αγάπη τους από μικρές για την RnB και για την φιλία τους γενικότερα. 

"Καταλαβαίνεις πως το να περνάς χρόνο μαζί μας είναι απλά να κάθεσαι και να ουρλιάζεις η μία στην άλλη;" ρώτησε.

"Απλά ουρλιάζουμε η μία στην άλλη," συνέχισε η Lawrence. "Είμαστε και οι δύο βραχνιασμένες μετά αν έχουμε περάσει χρόνο μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι για τους άλλους. Δεν θα έπρεπε να κάνουμε ποτέ παρέα με άλλους, μόνο η μία με την άλλη."

"Θεέ μου, είμαι ήδη εξαντλημένη. Πόσο διασκεδαστικό!" συμπλήρωσε η Lawrence. Οι δυο τους είναι φίλες πάνω από 10 χρόνια και αν κρίνουμε από τα λεγόμενά τους, είναι από τις πλέον fun. 

 

Η Βίκυ Σταυροπούλου και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι κολλητοί φίλοι και συγκατοικούν έδω και πολλά χρόνια. Η κόρη της ηθοποιού, Δανάη Μπάρκα έχει αναφερθεί πολλές φορές δημόσια στον δεύτερο «μπαμπά της», τον οποίο λατρεύει.  "Ο Χρήστος μου,πάντα θα είναι στο πρώτο πλάνο της ζωής μου, πάντα θα είναι η οικογένεια μου, πάντα θα με βελτιώνει, θα με κάνει να ξεκαρδίζομαι στα γέλια και θα με τσαντίζει όσο κανένας άλλος", έχει αναφέρει η ηθοποιός και αυτή η κολώνια, κρατάει χρόνια!

 

Photo Credits: ZUMA PRESS\ PAPADAKIS PRESS\AFP FORUM\ ABACA PRESS\ NDP\ INSTAGRAM

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR