counter

Κηδεία Μαριάννας Βαρδινογιάννη: Στο 'Α Νεκροταφείο έγινε η ταφή της

Κηδεία Μαριάννας Βαρδινογιάννη: Στο 'Α Νεκροταφείο έγινε η ταφή της
Κηδεία Μαριάννας Βαρδινογιάννη: Στο 'Α Νεκροταφείο έγινε η ταφή της

Έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα 24 Ιουλίου η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο”, Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε ηλικία 80 ετών.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί.

«Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023.  Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατό της.

Δείτε επίσης - Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Δείτε τις άκρως εντυπωσιακές εγγονές της, η μια της μοιάζει πολύ

Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Έγινε η κηδεία της

Το πρωί της Τετάρτης 26/06 έγινε η κηδεία της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρου του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο” σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η κηδεία της έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο σπίτι της στην Εκάλη, ενώ ακολούθησε η ταφή της στο Α’ Νεκροταφείο.

Στεφάνια στη μνήμη της Μαριάννας Βαρδινογιάννη έστειλαν: το ίδρυμα «Μαριάννα Βαρδινογιάννη» και ο Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», η οικογένεια του Θοδωρή Κυριακού και του Γιώργου Μπόμπολα, ο Ιωάννης Μάνος και η Τατιάνα Λύγαρη, η Πρωτοβουλία 21.

Δείτε φωτογραφίες από το Α’ Νεκροταφείο:

Photo Credits: Eurokinissi 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR