counter

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκαθαρίζει για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την "Super Κατερίνα" - "Αυτή είναι η αλήθεια"

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκαθαρίζει για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την "Super Κατερίνα" - "Αυτή είναι η αλήθεια"
Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκαθαρίζει για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την "Super Κατερίνα" - "Αυτή είναι η αλήθεια"

Εκτός της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και ξεκαθάρισε πως πλέον θα τον βλέπουμε λιγότερες ημέρες την εβδομάδα στην εκπομπή του Alpha, καθώς θα συμμετέχει και σε άλλα δύο πρότζεκτ της εταιρείας παραγωγής.

Διαβάστε επίσης! Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: "Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια"

«Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας, επειδή είμαι πάντα ειλικρινής απέναντι σας. Επειδή διαβάζω, ακούω και ρωτάτε κιόλας για τον Ανδρέα. Ο Ανδρέας δεν έχει αποχωρήσει από την εκπομπή, ούτε έχει φύγει από την εκπομπή, ούτε έχει τσακωθεί ούτε με τον Γιάννη, ούτε με την Χρίσλα, ούτε με τον Θέμη, ούτε με εμένα, ούτε με καμία διοίκηση, ούτε με κανένα κανάλι, ούτε με τον Γρηγόρη, ούτε με κανέναν.

Όλα  είναι μια χαρά. Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση. Ο Ανδρέας θα αξιοποιηθεί και σε άλλα δύο πρότζεκτ… Ετοιμάζονται εδώ και καιρό και στα οποία ο Ανδρέας είναι πολύ σημαντικός να αξιοποιηθεί όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες, αλλά και σε ρόλο περιεχομένου. Θα τον βλέπετε εδώ κάποιες φορές την εβδομάδα ανάλογα τις δουλείες του που έχει στην εταιρεία παραγωγής με τα άλλα δύο πρότζεκτ. Δεν αποφάσισε ο ίδιος να φύγει από καμία εκπομπή, ούτε εμείς αποφασίσαμε να φύγει από εδώ ο Ανδρέας. Θα είναι μαζί μας τις επόμενες ημέρες και κάποιες φορές την εβδομάδα. Δεν γίνεται να είναι κάθε ημέρα εδώ και μετά σε άλλα δύο project.

Αυτή είναι η αλήθεια, θα τον δείτε και τις επόμενες ημέρες και ρωτήστε και τον ίδιο και να μην ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Πάντα ρε παιδιά κάτι κακό. Μπορεί να είναι κάτι όμορφο. Ο Ανδρέας θα είναι σε κάτι διαφορετικό, που μπορεί να το θέλει περισσότερο κι ο ίδιος. Γιατί ντε και καλά να γράψουμε κάτι αρνητικό;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR